joi, 31 martie 2011

Bauturi Nutritive


Aloe Vera Gel

Prezentare Generala
Imaginaţi-vă că tăiaţi o frunză proaspătă de aloe şi savuraţi sucul direct din plantă. Aloe Vera Gel este, cu adevărat, una dintre băuturile nutritive cele mai naturale pe care le puteţi consuma.
Miraculoasa frunză de aloe conţine peste 200 de compuşi activi, dintre care 20 de minerale, 18 aminoacizi şi 12 vitamine. Aloe Vera Gel, produs pe baza unui proces patentat de stabilizare a gelului din frunzele de aloe, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului digestiv şi la echilibrarea metabolismului.
Aloe Vera Gel este primul produs care a primit recunoaşterea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe, instituţie abilitată să certifice calitatea produselor pe bază de Aloe vera. Prezenţa pulpei şi a sucului autentifică Aloe Vera Gel ca fiind identic cu sucul ce se obţine direct din frunză.
Aloe Vera Gel poate fi consumat zilnic, ca atare sau în amestec cu suc natural de fructe, şi rămâne unul dintre cele mai valoroase suplimente alimentare.

Ingrediente:
Gel Stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant)
CONŢINUT: 1 litru

Administrare :
A se agita înainte de folosire.
A se păstra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.




Aloe Berry Nectar



Prezentare Generala:

Aloe Berry Nectar conţine toate vitaminele, mineralele, aminoacizii şi enzimele aflate în Aloe Vera Gel, la care se adaugă beneficiile sucurilor de mere şi de merişor.


Merişorul are proprietăţi antiseptice asupra tractului urinar, fiind şi o sursă însemnată de vitamina C. Totodată, merişorul este o sursă naturală de picnogenol, un antioxidant puternic, cu rol în menţinerea calităţii colagenului.


Sucul de mere este bogat în vitaminele A şi C, potasiu şi pectină.


Aloe Berry Nectar se poate consuma în timpul meselor sau separat. Aroma sa delicioasă, naturală, este dată de gustul merişoarelor proaspete şi al merelor bine coapte.

Pentru a fi în egală măsură pe placul adulţilor şi al copiilor, am adăugat fructoză, un zahăr natural obţinut din fructe.

Ingrediente:
Gel Stabilizat de Aloe vera, fructoză, concentrat de suc natural de merişor şi de mere (pentru aromă), sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).
CONŢINUT: 1 litru

Administrare : 
A se agita înainte de folosire.
A se păstra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.





Forever Aloe Bits N' Peaches




Prezentare Generala:


Forever Aloe Bits N’ Peaches, un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului stabilizat de Aloe vera, într-o băutură cu excelentă aromă de piersici. 


Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte.


De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sănătăţii. Adaosul de piersici furnizează carotenoide – antioxidanţi valoroşi, precum şi sursă de vitamina A, cu rol esenţial în buna funcţionare a sistemului imunitar.


Aloe Bits N’ Peaches – mai multe ingrediente benefice sănătăţii într-o băutură nutritivă cu gust excelent. 


Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei!

Ingrediente:
Gel Stabilizat de Aloe vera (cu fragmente de pulpă), fructoză, aromă naturală de piersică, acid citric, concentrat de suc natural de piersici, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), acid ascorbic (antioxidant), tocoferol (antioxidant).
CONŢINUT: 1 litru

Administrare:
A se agita înainte de folosire.
A se păstra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60 – 120 ml, de 1-2 ori pe zi.





Forever Freedom






Prezentare Generala:
Forever Freedom combină Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust plăcut de portocală, cu substanţe necesare menţinerii mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor.

Am îmbogăţit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamină şi sulfat de condroitină, două substanţe de origine naturală, cu rol în menţinerea mobilităţii şi bunei funcţionări a articulaţiilor.

Mai mult, am adăugat vitamina C şi MSM, o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor.

Sulfatul de glucozamină şi cel de condroitină sunt substanţe naturale ce contribuie la păstrarea structurii şi gradului de hidratare a cartilajelor, aceste “amortizoare de şocuri” ale organismului.

De asemenea, aceste substanţe ajută la păstrarea vâscozităţii adecvate a lichidului lubrifiant din articulaţii, ceea ce permite glisarea liberă a unei suprafeţe deasupra alteia.

Pe măsură ce organismul îmbătrâneşte, capacitatea de a produce substanţele necesare unui cartilaj sănătos scade, ceea ce duce la uzura articulaţiilor.

120 ml de Forever Freedom asigură cantităţile uzual recomandate pentru sulfatul de glucozamină (1500 mg), sulfatul de condroitină (1200 mg), plus 750 mg MSM şi 250 mg vitamina C.

În combinaţie, sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină, vitamina C şi MSM-ul constituie prima linie de apărare împotriva deteriorării articulaţiilor.

La fel ca în cazul altor produse FLP, aceste substanţe nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformaţi Forever Freedom într-un mod practic şi nutritiv de a începe ziua!

Ingrediente:
Gel Stabilizat de Aloe Vera (suc), sorbitol, concentrat de suc natural de portocale (aromă), fructoză, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină, aromă naturală de portocale, metil sulfonil metan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu  (pentru menţinerea aromei), tocoferol (antioxidant). Conţine cochilii de crustacee (crevete, crab, homar).

Administrare:
A se agita înainte de folosire.
A se păstra la frigider după desigilare.
Se vor consuma 60 – 120 ml, de 1-2 ori pe zi.




Aloe Blossom Herbal Tea






Prezentare Generala:
Aloe Blossom Herbal Tea este un amestec de plante şi condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios şi o aromă bogată.

Acest ceai este revitalizant, deşi nu conţine cofeină.

 Fie că este servit fierbinte, fie că i se adaugă cuburi de gheaţă, Aloe Blossom Herbal  Tea are un gust minunat şi este uşor de preparat.

Acest produs internaţional combină ingrediente alese cu mare grijă din China, Jamaica, Egipt, America şi India.

Scorţişoară reconfortantă, coajă de portocale şi cuişoare, pentru un gust plăcut de fructe, pimento şi ghimbir pentru efecte calmante. Am adăugat boboci florali de aloe culeşi de pe plantaţiile proprii, pentru un ceai reconfortant, hipocaloric.

Aloe Blossom Herbal Tea este o parte importantă a programelor Forever de monitorizare a greutăţii corporale.

Ingrediente:
scorţişoară, coajă de portocale, cuişoare, frunze de mure, pimento (piper de Jamaica), fenicul, ghimbir, nucşoară, boboci florali de Aloe vera, Gymnema silvestre, muşeţel.
CONŢINUT: 25 plicuri sigilate individual.

Administrare:
Pentru 1 cană de ceai fierbinte, folosiţi 1 plic. Introduceţi plicul de ceai în apă clocotită timp de 3-5 minute. Pentru 1 litru de ceai cu gheaţă, introduceţi 4 plicuri de ceai în 2 căni cu apă clocotită, timp de 3-5 minute, apoi scoateţi plicurile, completaţi cu încă 2 căni de apă rece şi refrigeraţi. 




Forever Aloe2Go




Prezentare Generala:


Cu siguranţă apreciaţi beneficiile Aloe Vera Gel, dar şi proprietăţile antioxidante ale savurosului Pomesteen Power, ce conţine rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi extract din seminţe de struguri.
 Forever Living Products a reunit beneficiile acestor două produse într-o băutură nutritivă convenabil ambalată, uşor de consumat.


Forever Aloe2Go™ poate fi băut oriunde şi oricând, la birou, în maşină sau pe drum. Desfaceţi plicul în zona indicată şi profitaţi pe loc de beneficiile acestor două băuturi nutritive.

Aloe2Go furnizează un plus de energie şi un gust delicios, datorită aportului de carbohidraţi complecşi.

Am adăugat aroma dulce şi răcoritoare a mangostanului (supranumit „regele fructelor”, datorită gustului său rafinat) în Aloe Vera Gel, pentru a crea un cocteil antioxidant de ultimă generaţie.

 Sistemul vostru imunitar nu va şti de ce este mereu în formă, dar voi veţi cunoaşte secretul!

Rodia conţine mai mulţi antioxidanţi decât afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone.

Studiile recente au demonstrat superioritatea xantonelor faţă de vitaminele C şi E în privinţa stimulării sistemului imunitar.

Aloe Vera Gel contribuie în mod natural la consolidarea sistemului imunitar datorită conţinutului său, bogat în polizaharide şi alte substanţe imunostimulatoare.

Datorită proprietăţilor sale, gustului excelent şi ambalajului practic,  veţi avea întotdeauna grijă să vă faceţi plinul de Aloe2Go!

Ingrediente:
Gel stabilizat de Aloe vera, suc de rodie, suc de pere, suc de mangostan (Garcinia mangostana L.), suc de zmeură, suc de mure, suc de afine, extract din seminţe de struguri.
ALTE INGREDIENTE:
sorbitol, acid citric, sorbat de potasiu (pentru meţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).
CONŢINUT: 88,7 ml/pliculeţ.

Administrare:
A se consuma 1 – 2 plicuri pe zi, preferabil înainte de masă. A se păstra la frigider dacă nu a fost consumat conţinutul întregului plic. Conţinutul rămas trebuie consumat în maxim 24 de ore de la desigilarea plicului. Nu consumaţi produsul dacă ambalajul este deteriorat.




Freedom2Go




Prezentare Generala:

Bucuraţi-vă de toate binefacerile pe care le oferă Forever Freedom® cu gust exotic de rodie, prezentat acum într-un ambalaj comod şi uşor de transportat. Forever Freedom2Go conţine glucozamină, condroitină, MSM (metil-sulfonil-metan) şi suc dulce de rodie bogat în antioxidanţi, alături de binefăcătoarele ingrediente prezente în formula noastră brevetată de gel stabilizat de Aloe vera.


Sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină sunt două substanţe proprii organismului, cu rol demonstrat pentru menţinerea mobilităţii şi funcţionării corespunzătoare a articulaţiilor.


 Metil-sulfonil-metanul (MSM) constituie o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor. Glucozamina, condroitina şi MSM-ul contribuie la constituirea primei linii de apărare ce consolidează articulaţiile.


Acestor ingrediente li s-a adăugat suc dulce de rodie, bogat în antioxidanţi (conţine o cantitate mai mare de polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde sau afinele negre) şi, astfel, s-a obţinut o băutură delicioasă, o combinaţie de mare succes!


 Este important de amintit că fiecare doză pentru consum zilnic este ambalată într-un plic practic şi comod, uşor de transportat şi uşor de folosit. 


Deschide-l acum şi savurează binefăcătoarea băutură Forever Freedom2Go!    

Ingrediente:
fructoză, aromă naturală de rodie, acid citric, sorbat de potasiu (pentru protejarea aromei), tocoferol (antioxidant). Conţine substanţe de provenienţă animală (creveţi, crabi, homari).
Supliment alimentar sub formă lichidă - 88,7 ml
30 plicuri/cutie

Administrare:
A se agita energic înainte de utilizare. Conţinutul unui plic se va administra în 1-2 prize pe parcursul unei zile, preferabil înainte de mese. Cantitatea rămasă neconsumată după deschidere se va păstra la frigider. Această cantitate va fi  consumată în decurs de 24 de ore, pentru obţinerea unor rezultate optime. A nu se consuma produsul dacă ambalajul prezintă deteriorări.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu