joi, 31 martie 2011

Ingrijire personala

Avocado Face & Body Soap




Prezentare Generala:
Frumuseţea începe cu o piele curată, sănătoasă. Iar secretul pentru o piele curată, sănătoasă se află în natură. De peste 30 de ani, Forever Living Products este lider în găsirea surselor naturale pentru o piele fină, catifelată, frumoasă. Iar de curând a făcut o nouă descoperire – avocado.
Realizat din unt de avocado 100% pur, Avocado Face & Body Soap vă răsfaţă pielea, proprietăţile intens revigorante ale fructului de avocado asigurându-i în egală măsură curăţirea şi hidratarea. Săpunul Avocado Face & Body este potrivit oricărui tip de piele. Curăţă în mod delicat tenul gras, fără a-l irita, menţinându-i  aspectul sănătos. Calmează rapid pielea uscată, sensibilă, şi pătrunde în profunzimea tenului pentru a-i asigura hrănirea şi hidratarea.
Datorită efectelor sale de curăţire şi hidratare, săpunul Avocado Face & Body continuă să acţioneze mult timp după ce baia s-a încheiat. Pentru a completa acţiunea fructului de avocado, am îmbogăţit formula acestui produs cu aroma plăcută a citricelor, care păstrează pielea catifelată şi suplă întreaga zi.

Ingrediente:
Palmat de sodiu, extract din miez de palmier, apă, unt de avocado (Persea gratissima), parfum, clorură de sodiu, dioxid de titan (CI 77891), glicerină, EDTA tetrasodic, etidronat tetrasodic, oxizi de fier (CI 77499), colorant galben 10 (CI 47005), colorant roşu 4 (CI 14700) şi colorant verde 3 (CI 42053).

Continut:Masă netă: 142 g

Administrare:
Aplicaţi Avocado Face & Body Soap pe ten şi corp. Clătiţi cu apă din abundenţă, apoi ştergeţi cu un prosop moale.




Aloe Liquid Soap




Prezentare Generala:
Aloe Liquid Soap, săpun lichid hidratant cu Aloe vera, dens, perlat-iridiscent, pentru igiena mâinilor şi a feţei. Curăţă epiderma fără a o usca, produce o spumă abundentă, plăcută, discret parfumată, care se îndepărtează cu uşurinţă, lăsând pielea perfect curată, moale, suplă şi mătăsoasă. Nu produce iritaţiile pe care le generează în mod frecvent săpunurile solide.
Nu irită ochii, fiind ideal ca şampon pentru copii sau adulţi, este biodegradabil, are pH controlat şi acţiune delicată, motiv pentru care se poate folosi pentru toaleta cotidiană a feţei, mâinilor şi corpului. Formula sa este indicată celor care prezintă iritaţii sau epidermă sensibilă. Ambalat pentru a fi uşor de utilizat, este discret parfumat, motiv pentru care devine un produs ideal pentru întreaga familie.

Ingrediente:
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, cocoamfodiacetat disodic, laurilsulfat de sodiu, lauretsulfat de sodiu, propilenglicol, PEG-80 sorbitan laurat, tridecetsulfat de sodiu, PEG-150 distearat, cocamidopropil de hidroxisultaină, lauret-13 carboxilat sodic, glicolstearat, DEA-cocamidă, diazolidiniluree, metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolinonă, parfum.

Continut:Volum net: 473 ml

Administrare:
Deblocaţi pompa ambalajului şi eliberaţi o cantitate mică de săpun lichid în palmele umezite. Formarea unei spume abundente presupune o curăţare eficientă; spuma se îndepărtează prin clătire cu apă călduţă, apoi epiderma se usucă foarte bine prin tamponare cu un prosop moale.




Aloe Bath Gelee




Prezentare Generala:
Un moment de relaxare la finele unei zile pline de activităţi stresante? Nu uita Aloe Bath Gelée, ideal pentru un duş revigorant sau o baie relaxantă. Conţine gel stabilizat de Aloe vera, certificat de Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe şi extracte vegetale recunoscute pentru calităţile calmante şi relaxante, ce vor transforma baia sau duşul zilnic într-un ritual al bunei dispoziţii. Folosirea concomitentă a lufei ajută la îndepărtarea celulelor moarte şi asigură igiena, catifelarea şi hidratarea pielii.
Aloe Bath Gelee înseamnă relaxare, curăţenie şi prospeţime!

Ingrediente:
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, lauril-sulfat de amoniu, lauretsulfat de amoniu, cocamidopropilbetaină, PEG-3 gliceril cocoat, extract din frunze şi tulpină de iederă (Hedera helix), extract din flori de taulă (Spiraea ulmaria), extract din frunze de clematită (Clematis vitalba), extract de otrăţel de apă (Fucus vesiculosus), extract de coada calului (Equisetum arvense), propilenglicol, glicerină, clorură de sodiu, acid ascorbic, DMDM-hidantoină, parfum, colorant galben FD&C nr.5, colorant albastru FD&C nr. 1.

Continut:Volum net: 251 ml

Administrare:
Se aplică pe lufă sau pe burete şi se masează uşor pielea corpului cu mişcări circulare ample. După clătire, se va utiliza un prosop curat şi moale pentru uscare perfectă.




Aloe Ever-Shield




Prezentare Generala:
Când temperatura este ridicată, iar „presiunea” pe umerii tăi este în creştere, ai nevoie de încredere în tine pentru a te simţi proaspăt precum la începutul zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant Stick asigură o protecţie eficientă, timp de 24 de ore împotriva mirosului neplăcut al transpiraţiei. Poate fi aplicat după îmbăiere sau imediat după epilarea cu ceară fără a provoca usturime. Produsul se aplică uşor şi nu pătează îmbrăcămintea. Forever Living Products vă oferă proprietăţile deodorante ale Aloei vera într-o formulă ce nu conţine substanţele nocive, întâlnite în compoziţia altor produse de gen, ce pot dăuna sănătăţii pielii.

Ingrediente:
Propilenglicol, apă demineralizată, stearat de sodiu, Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), parfum, triclosan.

Continut:Masă netă: 92,1 g

Administrare:
A se folosi zilnic, în regiunea axilară prealabil curăţată, pentru a menţine senzaţia de proaspăt şi curat.




Forever Bright Toothgel




Prezentare Generala:
Aloe vera a fost dintotdeauna apreciată pentru calităţile şi versatilitatea întrebuinţărilor sale, incluzând aici şi igiena cavităţii bucale. Dinţii dumneavoastră vor fi mai strălucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinţi disponibile pe piaţă.
Pasta de dinţi Forever Bright conţine numai ingrediente de cea mai bună calitate, fiind destinată atât adulţilor cât şi copiilor. De asemenea, poate fi folosită de vegetarieni, deoarece nu conţine ingrediente de provenienţă animală. Combinaţia dintre gelul stabilizat de Aloe vera şi propolis are proprietăţi calmante asupra gingiilor şi mucoasei bucale, produsul putând fi aplicat şi independent în cazul în care periajul este dureros. Aroma naturală de mentă conferă un gust plăcut şi o senzaţie de prospeţime.
 După mai mulţi ani de colaborare cu centre universitare şi clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optimă pentru o curăţare eficientă a cavităţii bucale. Rezultatul este o formulă pe bază de Aloe ce menţine prospeţimea respiraţiei şi albeşte dantura fără a conţine agenţi abrazivi de înălbire.
Întreaga familie va aprecia aroma naturală de mentă şi senzaţia de prospeţime a cavităţii bucale.

Ingrediente:
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), sorbitol, oxid de siliciu hidratat, glicerină, laurilsulfat de sodiu, carrageenan, aromatizanţi, propolis, zaharină sodică, benzoat de sodiu, complex de clorofilă-cupru.
Continut:Masă netă: 130 g
Nota: Produsul nu conţine fluoruri.
Administrare:Se recomandă periaj dentar după fiecare masă, controale stomatologice regulate şi evitarea consumării alimentelor între mese fără asigurarea unei igiene bucale corespunzătoare.


Gentleman's Pride




Prezentare Generala:

Lamele aparatelor de bărbierit provoacă tăieturi, zgârieturi uneori imperceptibile, lăsând pielea uscată şi iritată. Răsfăţaţi-vă tenul cu Gentleman’s Pride, after-shave balsamic, hidratant, fără alcool cu miros proaspăt, masculin. Veţi simţi catifelarea răcoroasă a combinaţiei unice de agenţi de hidratare şi emoliere cu gel stabilizat de Aloe vera.
After-shave-ul se prezintă sub forma unei emulsii hidratante şi catifelante, ce calmează epiderma după bărbierit. Conţine gel stabilizat de Aloe vera şi extracte de rozmarin şi romaniţă cu efect de hidratare şi calmare.
Bărbaţii vor îndrăgi prospeţimea senzaţiei, iar femeile vor aprecia nota masculină a parfumului său.

Ingrediente:
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, metil-glucet-20, etilhexilpalmitat, dimeticon, glicerilstearat, poliacrilamidă, izoparafină C13-14, lauret-7, PEG-100-stearat, hialuronat de sodiu, acetat de tocoferil, retinilpalmitat, acid ascorbic, alantoină, extract din frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum.

Continut:Volum net: 118 ml

Administrare:
Se foloseşte după bărbierit sau pentru hidratarea tenului.




Aloe Jojoba Shampoo




Prezentare Generala:

Acest şampon cu Aloe vera şi pH echilibrat va oferi întregii familii un păr sănătos, strălucitor, moale şi uşor de pieptănat. Gelul stabilizat de Aloe vera este benefic atât pentru păr cât şi pentru scalp, în egală măsură. Proprietăţile gelului de Aloe constituie acest produs ca alternativă naturală a şampoanelor obişnuite, iar acţiunea sa delicată îl recomandă pentru orice tip de păr.
Secretul acestui şampon constă în acţiunea sa enzimatică la nivelul firelor de păr şi al scalpului, ce duce la îndepărtarea depozitelor de celule moarte din aceste ţesuturi, la care se adaugă beneficiile gelului stabilizat de Aloe vera:
Întăreşte papilele şi foliculii firelor de păr, aminoacizii din aloe fiind similari cu cei din aceste ţesuturi.
Furnizează saponine şi agenţi naturali de spumare ce fortifică şi dau volum părului.

Ingrediente:
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), DEA-laurilsulfat, apă demineralizată, DEA-cocamidă, cocamidopropilbetaină, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), clorură de sodiu, diazolidiniluree, metilparaben, acid citric, acid ascorbic, parfum.

Continut:
Volum net: 296 ml

Administrare:
Se aplică puţin şampon pe părul umed şi se masează uşor pentru a determina formarea unei spume abundente şi pentru a stimula scalpul, după care se clăteşte din abundenţă. Se repetă la nevoie, până ce părul rămâne curat.




Aloe-Jojoba Conditioning Rinse




Prezentare Generala:
Balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse are acum o formulă îmbunătăţită prin introducerea complexului vitaminei B şi a proteinelor hidrolizate. Prin creşterea efectului hidratant şi de refacere, părul va deveni mai mătăsos, mai strălucitor, mai maleabil şi mult mai uşor de coafat ca până acum!
Conceput pentru a fi folosit după utilizarea şamponului Forever Aloe-Jojoba, balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse îngrijeşte părul în mod delicat şi eficient. Combinaţia de gel stabilizat de Aloe vera şi jojoba, agent antielectrostatic,  conferă părului aspect strălucitor şi mătăsos.
Oferiţi părului îngrijirea pe care o merită cu balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse.

Ingrediente:
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, ulei din nuci de Macadamia (Macadamia ternifolia), alcool cetilic, clorură de dihidroxipropil-PEG-5-linoleamoniu, gliceril stearat, glicerină, cuaterniu-80, clorură de stearalconiu, dimeticon, clorură de guar-hidroxipropiltrimoniu, ulei din deminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), proteine hidrolizate din grâu, pantenol, fenoxietanol, metilparaben, propilparaben, acid citric, parfum.

Continut:Volum net: 296 ml

Administrare:
După spălarea părului cu şamponul Forever Aloe-Jojoba şi clătire, părul se masează uşor cu Aloe Jojoba Conditioning Rinse, se lasă să acţioneze 2-3 minute, după care urmează clătirea definitivă.




Forever Aloe Styling Gel




Prezentare Generala:
Formula revoluţionară, pe bază de Aloe vera, a gelului coafant şi remodelant fortifică şi reface părul, redându-i flexibilitatea necesară pentru a-i da forma dorită. Părul va putea fi aranjat după dorinţă, indiferent dacă se va usca natural sau la cald (cu foen-ul). Forever Aloe Styling Gel este un produs ideal pentru orice tip de păr şi orice coafură.
Formula sa fără alcool, rezistentă la umiditatea atmosferică, extinde aria sa de utilizare şi permite crearea oricărui tip de coafură, conferind părului prestanţă, strălucire şi volum. Forever Aloe Styling Gel menţine aspectul sănătos al părului şi rezistenţa coafurii pe parcursul întregii zile.

Ingrediente:
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă, PVP/VA copolimer, policuaterniu-11, trietanolamină, glicerină, carbomer, benzofenonă-4, MEA acetamidă, pantenol, proteine hidrolizate de soia, glicozaminoglicani hidrolizaţi, acid linoleic / acid linolenic, acid hialuronic, sorbitol, ulei din germeni de grâu (Triticum vulgare), ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), tocoferol, ciclometicon, dimeticon-copoliol, acid ascorbic, EDTA disodic, metilparaben, diazolidiniluree, parfum.

Continut:Masă netă: 227 g

Administrare:Se aplică şi se repartizează uniform, după care se coafează sau se dă forma dorită. Uscarea părului se va realiza cu jet de aer nu foarte cald (uscătorul va fi reglat corespunzător) sau în aer liber.





Aloe Pro-Set







Prezentare Generala:
Pentru a răspunde solicitărilor legate de protejarea mediului înconjurător, Forever Living Products a realizat un spray fixativ pentru păr ce protejează stratul de ozon, a cărui formulă  fără alcool conţine cele mai valoroase ingrediente. Aloe Pro-Set protejează părul şi prelungeşte menţinerea coafurii.
Cele mai multe produse din această categorie conţin alcool. Acesta provoacă deshidratarea părului, iar prin folosire timp îndelungat blochează foliculii piloşi, inhibând procesul de creştere. Pelicula de lac fixativ care acoperă firul de păr duce în timp la deshidratarea şi decolorarea părului, provocând iritaţii şi sensibilizări la nivelul scalpului. De asemenea, produsele care conţin alcool ridică problema afectării mediului înconjurător.

Ingrediente:
Apă demineralizată, Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), propilenglicol, PVP, glicerină, pantenol, proteine vegetale hidrolizate, oleth-10, parfum, copoliol-dimeticon, EDTA tetrasodic, trietanolamină, metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolinonă.

Continut:Volum net: 178 ml

Administrare:Se pulverizează uniform, în straturi succesive, de la o distanţă de aprox. 30 cm, după care se finalizează coafura prin uscare (la cald). Se repetă la nevoie.



Forever Aloe MPD







Prezentare Generala:
Săptămânal folosim diverşi detergenţi pentru curăţenie. Nu ar fi mult mai comod să cumpărăm un singur produs, capabil să cureţe, în egală măsură, lenjeria, vesela, pardoseala, chiar şi obiectele sanitare din baie? Forever Living Products vă prezintă Forever Aloe MPD, detergent lichid ultra-eficient şi foarte economic.
Forever Aloe MPD, detergent lichid concentrat, este un produs de curăţare versatil, ideal pentru spălarea oricărui tip de lenjerie precum şi pentru menajul casei la pardoseli, obiecte sanitare, covoare, veselă etc. Detergent non-toxic, concentrat, ideal pentru îndepărtarea impurităţilor, a  grăsimilor şi a petelor, fără a zgâria sau a afecta suprafaţa obiectelor. Acest produs duce la economii substanţiale datorită versatilităţii sale.
Forever Aloe MPD nu conţine fosfor, protejând mediul. Spre deosebire de alţi detergenţi, surfactanţii anionici şi non-ionici din compoziţia sa sunt biodegradabili, reducând astfel impactul asupra mediului şi apei. Formula sa non-abrazivă, conţine şi gel stabilizat de Aloe vera, pentru catifelarea hainelor şi protejarea mâinilor.

Ingrediente:
Soluţie apoasă cu agenţi tensioactivi de suprafaţă (alchilaril sulfonat de sodiu şi alchilfenilpolietoxialcooli), agent de solubilizare (xilensulfonat de sodiu), agent de hidratare (gel stabilizat de Aloe vera), parfum, colorant.

Continut:
Volum net: 1,89 l

Administrare:
Dispozitive pentru diluarea detergentului (dispenser cu pompă) sunt disponibile la centrele de distribuţie Forever Living Products.Haine (pentru o încărcare normală a maşinii de spălat): A se folosi aprox. 30 ml. Pentru îndepărtarea petelor dificile se toarnă puţin detergent direct pe pată şi se lasă la înmuiat.Uz universal: A se dilua 65 ml de produs în 4 l de apă pentru curăţarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor şi automobilelor (interior şi exterior).Menaj: Se toarnă câteva picături pe un burete de menaj pentru curăţarea vaselor, îndepărtarea petelor de pe covoare, etc.


Aloe Lips




Prezentare Generala:
Proprietăţile calmante ale plantei Aloe vera sunt ideale pentru îngrijirea buzelor. Aloe vera, jojoba şi ceara de albine s-au reunit pentru a realiza cel mai performant produs disponibil astăzi pe piaţă, destinat îngrijirii buzelor în orice anotimp. Aloe Lips înmoaie, netezeşte şi hidratează buzele uscate şi crăpate.
La munte, la schi, la mare, la plajă, oriunde în aer liber, Aloe Lips va fi uşor de transportat şi comod de utilizat, datorită dimensiunilor sale reduse şi ambalajului său practic. Dacă buzelor li s-ar cere părerea, ele ar rosti: “ Aloe Lips!”

Ingrediente:
Extract de Aloe Barbadensis, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), vaselină, etilhexil hidroxistearat, ceară de albine, ceară Candelilla (Euphorbia cerifera), miristat de miristil, ceară Carnauba (Copernica cerifera), ozocherită, aromatizanţi, alantoină, propilparaben.

Continut:Masă netă: 4,25 g

Administrare:
Se va folosi pentru hidratarea şi emolierea constantă a buzelor, pentru a preveni uscarea sau asprirea lor în condiţii climatice extreme.




25th Edition for Women




Prezentare Generala:
Lasă-te fermecat de aromele proaspete şi ispititoare ale parfumurilor 25th Edition for Men Cologne şi 25th Edition for Women Eau de Parfum. Create special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiţi parfumeuri francezi aceste esenţe deosebite oferă veritabila plăcere a unui subtil elixir.
25th Edition for Women, o combinaţie proaspătă şi delicată, unbuchet floral alb, ce emană din petalele sale diafane căldură şi feminitate alături de esenţele calde, lemnoase. Nota de vârf a buchetului fascinează prin mirosul seducător al florii de cactus şi al îmbietoarelor frezii galbene, punctat de accentul verde alfrunzelor de iederă. Nota de mijloc este preluată de transparenţa florilor albe printre care strălucesc acorduri depetale de trandafir, de iasomiecrin alb şi magnolie. Nota finală punctează prin miresmele lemnului de cireşmosc şipatchouli, invocând senzual feminitatea prin strălucirea scânteietoare a unui parfum floral.

Ingrediente:
Alcool denaturat, parfum, apă demineralizată. Volum net: 50 ml.



25th Edition for Men





Prezentare Generala:
Lasă-te fermecat de aromele proaspete şi ispititoare ale parfumurilor 25th Edition for Men Cologne şi 25th Edition for Women Eau de Parfum. Create special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiţi parfumeuri francezi aceste esenţe deosebite oferă veritabila plăcere a unui subtil elixir.

Ingrediente:
Alcool denaturat, parfum, apă demineralizată. Volum net: 50 ml.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu