vineri, 1 aprilie 2011

Sonya Colour Collection



Aloe Mineral Make-up




  • Se menţine impecabil, timp îndelungat, fără modificări de culoare şi fără a se acumula în pliuri.
  • Textură fină, catifelată, satinată.
  • Se aplică, se combină şi se omogenizează foarte uşor.


Prezentare Generala:
Cu textura sa diafană, de vis, ce alunecă atât de uşor, Sonya Aloe Mineral Makeup îţi netezeşte chipul, micsoreaza aspectul porilor şi conferă tenului o luminoasă strălucire. Se prezintă ca o pudră, dar îndeplineşte concomitent rol de corector-anticearcăn, fond de ten şi pudră de fixare, datorită formulei sale polivalente 3 în 1. Se omogenizează uşor, se menţine impecabil şi realizează acea finisare transparent-naturală, atât de modernă! Pigmenţii din Sonya Aloe Mineral Makeup sunt micronizaţi în vederea realizării celor mai mici şi mai uşoare particule posibil de întâlnit. Pulberile rezultate sunt atât de fine, încât par a fi cremoase, deşi au stabilitatea şi menţinerea unor pudre! Procesele de micronizare îmbunătăţesc considerabil tuşeul şi posibilităţile de combinare ale fondului de ten Sonya Aloe Mineral Makeup, diversificând totodată paleta utilizărilor sale.


Ingrediente:
mică, oxiclorură de bismut (CI 77163), extract de Aloe vera (frunze), extract de alge, ulei de soia (obţinut prin presarea boabelor), acetat de tocoferil, polisorbat 20, oxid de zinc, octan-1,2-diol, 2-fenoxietanol, dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, CI 77492, CI 77499).


Continut:6 g









Aloe Eye Makeup Remover





  • Acţionează delicat asupra genelor, hidratându-le
  • Nu lasă urme grase, prin urmare se poate trece imediat la machiajul ochilor
  • Formulă unică, non – grasă
  • Acordaţi tenului îngrijirea pe care o merită. Nu mergeţi la culcare fără a fi perfect demachiate. Un ten curat înseamnă un ten sănătos






Prezentare Generala:
Demachiant delicat, pe bază de gel de Aloe vera, pentru îndepărtarea cu uşurinţă a machiajului ochilor. Aloe Barbadensis Gel (stabilizat printr-un proces patentat Forever Living) asigură hidratarea şi catifelarea zonei delicate din jurul ochilor.

Ingrediente:
Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, cocoamfodiacetat disodic, polisorbat-20, cocoat sucrozic, aminoacizi lauroil-sodici din ovăz, hidroxietilceluloză, fenoxietanol, metilparaben, propilparaben, EDTA disodic, parfum.

Continut:
Volum net:118 ml

Administrare:
Un tampon de vată sau o dischetă demachiantă bine îmbibate cu produs se menţin câteva secunde peste ochii închişi, pentru a îndepărta cu uşurinţă machiajul. Se repetă dacă este nevoie.




Sonya Lip Gloss




  • Aplicator practic
  • Poate fi aplicat direct pe buze sau după aplicarea rujului Sonya Lipstick preferat


Prezentare Generala:
Daţi un plus de culoare şi strălucire buzelor cu rujul lichid Sonya Lip Gloss. Buzele vor rămâne pentru mult timp lucioase-umede şi moi.


Ingrediente:
Extract uleios de Aloe vera - un amestec de ulei din seminţe de soia şi gel de Aloe vera, combinaţie cu proprietăţi de hidratare şi catifelare. Vitamina E este un antioxidant puternic, ce menţine hidratarea naturală a buzelor. Extractele marine sunt obţinute din alge şi carrageenan, fiind bogate în vitaminele A şi E şi minerale, cu efect intens hidratant.
LIP GLOSS (Sunglow, Vanilla Pearl): Ulei de lanolină, poliizobutenă, octil dodecil stearol stearat, ceară de albine (Cera alba), miristil lactat, ulei din seminţe de ricin (Ricinus communis), alcool de miristil, ozocherită, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben. [+/- (poate conţine): mică, dioxid de titan (CI 77891), Red 6 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140)].
LIP GLOSS (Crystal Clear): Poliizobutenă, ulei de parafină (Paraffinum liquidum), ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), etilhexil metoxicinamat, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, acetat de tocoferil, izopropilparaben, izobutilparaben, butilparaben.
LIP GLOSS (Berry Mauve): Ulei de lanolină, poliizobutenă, ulei din seminţe de ricin (Ricinus communis), octil dodecil stearol stearat, ceară de albine (Cera alba), miristil lactat, alcool de miristil, ozocherită, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben, mică, dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier  (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 7 Lake (CI 15850:1), Red 33 Lake (CI 17200).


DISPONIBIL ÎN 4 NUANŢE









Sonya Lipstick







  • Menţinere îndelungată, nu usucă buzele
  • Conţine ingrediente vitale pentru protejarea şi hidratarea buzelor, menţinându-le suple şi catifelate
  • Pentru un look desăvârşit, se recomandă aplicarea rujului cu pensula specială pentru buze, în straturi succesive
  • Nuanţele pot fi combinate pentru obţinerea unor noi culori

Prezentare Generala:
Rujul Sonya, cu textură cremoasă, conferă buzelor frumuseţe, menţinere îndelungată a culorii şi luciu deosebit. Disponibil într-o gamă de 16 nuanţe, cu tonuri deschis-pastelate sau profund dramatice, Sonya Lipstick este potrivit oricărui tip de machiaj.

Ingrediente:
Ulei din seminţe de ricin (Ricinus communis), octildodecanol, izopropillanolat, ceară Candelilla (Euphorbia cerifera), ulei de laonolină,
Polizobutenă, miristat de izopropil, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), octildodecilstearoilstearat, ulei de avocado (Persea gratissima), ceară de albine (Cera alba), ozocherită, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, ulei din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), extract de alge, etoxidiglicol, etilhexilmetoxicinamat, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben. [+/- (poate conţine): mică, dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499), Red 6 Lake (CI 15850), Red 7 Lake (CI 15850:1), Red 33 Lake (CI 17200), Yellow 5 Lake (CI 19140)].

DISPONIBIL ÎN 12 NUANŢE CREMOASE ŞI 4 NUANŢE SIDEFATE.





Sonya Lip Pencil




  • Pentru trasarea unei linii precise se va folosi ascuţitoarea cosmetică Sonya Pencil Sharpener
  • Pentru o menţinere îndelungată a rujului Sonya Lipstick se recomandă mai întâi “creionarea” buzelor, pe toată suprafaţa lor


Prezentare Generala:
Textura cremoasă, moale a creioanelor contur de buze Sonya Lip Pencil permite trasarea cu uşurinţă a liniei ce defineşte conturul gurii, accentuându-i frumuseţea.
Aspectul final va fi desăvârşit prin aplicarea ulterioară a rujului Sonya Lipstick sau a gloss-ului preferat, care se va menţine, astfel, mult mai bine.

Ingrediente:Trigliceridă caprilică/caprică, etilhexil palmitat, ceară de albine (Cera alba), ceară Candelilla (Euphorbia cerifera), ozocherită, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), poliizobutenă, ulei de lanolină, izopropil lanolat, octildodecilstearoilstearat, extract din frunză de Aloe barbadensis, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract de alge, etoxidiglicol, ceară din coajă de portocale (Citrus aurantium dulcis), ceară din coajă de Rhusverniciflua, retinil palmitat, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben. [+/- (poate conţine): mică (CI 77019), dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499), Red 7 Lake (CI 15850), Red 33 Lake (CI 17200), Yellow 5 Lake (CI 19140)].




Sonya Brow Fix



  • Ascensionează şi accentuează forma sprâncenelor
  • Periuţa aplicatoare permite imprimarea precisă a formei dorite a sprâncenelor
  • Netezeşte sprâncenele rebele, menţinându-le forma firească



Prezentare Generala:
Gel fixator pentru sprâncene pentru o privire sofisticată, plină de rafinament.
Produs hidratant, transparent, cu Aloe vera,  ideal pentru aranjarea şi fixarea sprâncenelor.

Ingrediente:
Apă demineralizată, PVP, extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, PVM/MA decadienă crosspolimer, PEG/PPG-4/12 dimeticon, hidroxid de sodiu, fenoxietanol, metilparaben.





Sonya Lush Lash Mascara



  • Nu deplasaţi peria în sus şi în jos în interiorul tubului, această acţiune provocând uscarea produsului
  • Întotdeauna 2 aplicări de mascara în strat subţire vor avea efect mult mai frumos decât 1 aplicare în strat gros
  • Pentru un machiaj de calitate este recomandabil să folosiţi un tub de mascara cel mult o lună
  • Formulă hidratantă şi rezistentă la apă


Prezentare Generala:
Genele vor arăta minunat cu acest mascara, cu o formulă hidratantă, exclusivă, pe bază de Aloe vera, ce alungeşte şi îndeseşte (fără să aglutineze) genele, asigură supleţe şi moliciune cililor. Produsul este rezistent la apă şi are o formulă specială pentru ochi sensibili.






Colour Concealer Wheel




  • Convenabil, uşor de folosit
  • Culorile paletei-corectoare pot fi folosite ca atare sau combinate în mod creativ
  • Recomandat pentru toate tipurile de ten
  • Excelent pentru corectarea cearcănelor, pistruilor, petelor brune sau a altor imperfecţiuni


Prezentare Generala:
Nimeni nu este perfect, dar cu unicul 5-în-1 Sonya Colour Concelear Wheel veţi fi mai aproape de perfecţiune ca niciodată. Calitatea excepţională a paletei  corectoare în cinci culori neutralizează modificările de culoare şi imperfecţiunile estetice, datorită opoziţiei pe care o realizează în spectrul culorilor.

Recomandat pentru toate tipurile de ten



Ingrediente:Trigliceridă caprilică/caprică, octildodecanol, talc, ciclopentasiloxan, ulei din seminţe de ricin (Ricinus communis), ciclohexasiloxan, ceară Candelilla (Euphorbia cerifera), ozocherită, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), metil metacrilat / glicol dimetacrilat crospolimer, ceară microcristalină (Cera microcristallina), extract de alge, etoxidiglicol, extract din frunză de Aloe barbadensis, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), apă demineralizată, propilenglicol, stearoxidimeticon, hectorit de stearalconiu, carbonat de propilen, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben.

Administrare:După aplicarea fondului de ten Sonya Cream to Powder Foundation, aplicaţi corectorul anticearcăn adecvat, cu ajutorul inelarului sau al unui burete cosmetic. Pentru o fixare îndelungată şi un finish perfect, pudraţi zona cu Sonya Translucent Powder.




Sonya Palettes






  • Tot ce ai nevoie, într-o trusă practică, uşor de folosit
  • Ideală pentru călătorii
  • Fiecare trusă conţine un fard de luminozitate, unul intermediar, unul de profunzime şi unul pentru accent, pentru a crea o varietate de stiluri şi armonii



Prezentare Generala:
Nu mai ezita încercând diverse combinaţii coloristice pentru a te înfrumuseţa. Trusele Sonya Palettes au fost create de profesionişti care au armonizat culori asortate pentru buze, pomeţi şi pleoape. Versatilitatea truselor Sonya Palletes permite crearea unui machiaj pentru orice ocazie şi pentru orice moment al zilei.







Sonya Eyeshadows Trio




  • SEDONA TRIO 204: Eliberaţi-vă imaginaţia pentru a crea machiajul perfect, cu ajutorul acestui kit alcătuit din culori minunat armonizate,  moderne. Taupe (roz-bej) se aplică pe pleoape ca fard de bază sau pe arcade pentru a aduce un plus de strălucire şi luminozitate. Light Blue (bleu deschis) poate fi aplicat ca fard de bază sau cu efect de eyeliner. Plum (roşu-prună) aduce accente profunde în pliurile pleoapelor sau conturează ochii cu efecte de eyeliner (tuş pentru pleoape).
  • SPRINGTIME TRIO 203: Aceste trei irezistibile nuanţe ale fardurilor de pleoape Springtime Trio pot fi armonizate cu orice culoare a irisului. Shimmer Yellow (galben luminos) poate fi aplicat pentru iluminarea pleoapei şi arcadei, pentru a aduce un plus de strălucire.  Frosted Pink (roz givrat) se aplică pe pleoape ca fard de bază, arătând superb în lumina soarelui. Soft Green (verde olive) aduce accente profunde în pliurile pleoapelor sau conturează ochii cu efecte de eyeliner (tuş pentru pleoape).

Prezentare Generala:
Descoperă secretul frumuseţii absolute cu Sonya Eye Shadow Trios. Nuanţele strălucitoare ale fardurilor de pleoape, cu adaos de Aloe vera, urmează cele mai noi tendinţe ale modei, alcătuind două game coloristice superbe, ce creează look-ul dorit prin umbriri, accente şi sublinieri.
Două combinaţii perfecte a câte 3 nuanţe, pentru a deveni superbe în 2 timpi şi 3 mişcări, aceste farduri de pleoape pot fi folosite diferit (uscate sau umede), realizând efecte deosebite.  Se pot utiliza ca atare, păstrându-li-se textura pudrată, moale, uscată sau prin umezire, pentru intensificarea sublinierilor. Cele 2  kit-uri cu câte 3 nuanţe se pot folosi după dorinţa şi imaginaţia fiecăreia, în combinaţii nelimitate.






Sonya Eye Pencils




  • Textură fină, cremoasă, uşor de aplicat
  • Menţinere îndelungată
  • Pentru aplicare perfectă necesită ascuţire cu ascuţitoarea cosmetică Sonya Pencil Sharpener

Prezentare Generala:
Rafinament şi eleganţă, o altă dimensiune a stilului personal prin conturarea subtilă a ochilor cu Sonya Eye Pencil.
Calitatea deosebită a texturii cremoase, fine, a creionului contur de ochi Sonya, cu o formulă exclusivă pe bază de Aloe vera, permite trasarea liniilor ce definesc conturul ochilor, accentuând frumuseţea acestora.

Ingrediente:
Trigliceridă caprilică/caprică, etilhexil palmitat, ceară de albine (Cera alba), ceară Candelilla (Euphorbia cerifera), ozocherită, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), poliizobutenă, ulei de lanolină, izopropil lanolat, octildodecilstearoilstearat, extract din frunză de Aloe barbadensis, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract de alge, etoxidiglicol, ceară din coajă de portocale (Citrus aurantium dulcis), ceară din coajă de Rhusverniciflua, retinil palmitat, acetat de tocoferil, butilparaben, propilparaben. [+/- (poate conţine): dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140)].




Sonya Translucent Pressed Powder





  • Nu usucă pielea
  • Poate fi folosită ca atare pentru pudrarea feţei, sau pentru fixarea fondului de ten Sonya Cream to Powder Foundation pentru un machiaj radiant, de durată
  • Datorită texturii translucide, produsul este potrivit şi tenurilor închise
  • Permite efectuarea cu uşurinţă a retuşurilor pe parcursul zilei
Prezentare Generala:
Pudra compactă translucidă Sonya Translucent Pressed Powder,cu o textură micronizată, mătăsoasă, extrem de fină, este potrivită oricărui tip de ten. Poate fi folosită ca atare pentru pudrarea feţei, sau pentru fixarea fondului de ten, în scopul facilitării aplicării fardurilor pe pleoape şi pomeţi, ori pentru retuşarea machiajului pe parcursul zilei.

Ingrediente:
Talc, mică (CI 77019), stearat de zinc, trigiceridă caprilică / caprică, PEG/PPG-4/12 dimeticon, etilhexil stearat, dioxid de siliciu, meticon, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, metilparaben, propilbaraben, triclosan. [+/- (poate conţine): oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499)].




Sonya Blush




  • Culori saturate, pigmenţi de calitate
  • Nuanţe de culori calde şi reci, uşor de armonizat cu  fondul de ten, fardul pentru pleoape şi rujul
  • Grad ridicat de micronizare, menţinere îndelungată
  • Disponibil în 11 nuanţe
Prezentare Generala:
Fardul de obraz Sonya va aduce un plus de frumuseţe, culoare şi vitalitate oricărui chip. Calitatea deosebită a texturii şi fineţea excepţională permit sublinierea pomeţilor şi punerea în valoare a fizionomiei.
TRUCURI:
  • Fardul de obraz trebuie să reprezinte doar o atingere, o tuşă de culoare în machiaj
  • Zâmbiţi pentru a identifica zona în care începeţi aplicarea fardului de obraz, apoi continuaţi uşor ascendent către tâmple
  • Mai întâi aplicaţi uşor o tuşă delicată de culoare, apoi reveniţi pentru obţinerea unui efect natural sau dramatic
  • Fardul de obraz Sonya Blush se aplică uşor şi se menţine de-a lungul zilei

Ingrediente:
Talc, izononanoat de cetearil, stearoxidimeticon, acetat de cetil, alcool de lanolină acetilată, lanolat de izopropil, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, BHA, metilparaben, propilparaben, triclosan. [+/- (poate conţine): mică, dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499), Red 30 Lake (CI 73360), Red 33 Lake (CI 17200), Red 34 Lake (CI 15880), Red 36 Lake (CI 12085), Yellow 5 Lake (CI 19140), Blue 1 Lake (CI 42090), Ultramarines (CI 77007), ferocianidă ferică (CI 77510), violet de mangan (CI 77742), oxiclorură de bismut (CI 77163), carmin (CI 75470)].




Sonya Cream to Powder Foundation




  • Disponibil în 12 nuanţe, potrivite oricărui tip de ten şi  oricărui fototip
  • Disponibil în tonuri calde şi reci
  • Conţine Aloe vera
  • Conferă aspect natural
  • Ambalaj practic

Prezentare Generala:
Vei arăta minunat folosind  una dintre cele 12 nuanţe naturale de fond de ten  compact cu textură pudrat-cremoasă şi grad natural de acoperire. Creat pentru a evidenţia tonurile naturale ale tenului, textura fină şi compoziţia deosebită ale Sonya Cream to Powder Foundation vor conferi un finish catifelat, fin, mat, ideal oricărui tip de piele.

Ingrediente:
Trigliceridă caprilică / caprică, octildodecanol, feniltrimeticon, ciclopentasiloxan, talc, ciclohexasiloxan, metil metacrilat / glicol dimetacrilat crospolimer, lanolină, ceară de albine (Cera alba), ceară Candelilla (Euphorbia cerifera), ozocherită, ceară de Carnauba (Copernicia cerifera), polimetilmetacrilat, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, tocoferil acetat, propilparaben, triclosan. [+/- (poate conţine): dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499)].

Administrare:
Tenul se pregăteşte pentru machiaj, efectuându-se demachierea-curăţarea, tonifierea şi hidratarea cu una dintre trusele Aloe Fleur de Jouvence sau Sonya Skin Care Collection. Fondul de ten Sonya Cream to Powder Foundation se va aplica prin mişcări specifice, cu începere de la mijlocul feţei spre exterior şi omogenizare la nivelul linilor de demarcaţie. Înainte de aplicare, produsul necesită fluidificarea texturii, iar finisarea sa va fi efectuată numai cu ajutorul buretelui cosmetic uscat. 
TRUCURI
  • Pentru alegerea nuanţei potrivite se va utiliza selectorul de culori Sonya Foundation Selector
  • Se pot efectua retuşuri oricând, pe parcursul zilei, produsul fiind ambalat practic, într-o casetă neagră, elegantă şi uşor de transportat
  • Gradul de acoperire al fondului de ten poate varia după caz (fin/insesizabil sau total/maxim)
  • Pentru un aspect impecabil, satinat, fondul de ten Sonya Cream to Powder Foundation trebuie uniformizat atent
  • Contribuie la hidratarea, catifelarea şi calmarea epidermei



Sonya Eyeshadows




  • Conţin Aloe vera, calmează şi catifelează epiderma fină a pleoapelor
  • Fardurile de pleoape pot fi aplicate cu pensula specială uscată sau umezită uşor pentru obţinerea unui efect de eye-liner (tuş de pleoape)
  • Pot fi folosite pentru corectarea sau redesenarea sprâncenelor
  • Aplicaţi cu o pensulă umedă pentru obţinerea unei nuanţe mai intense, de durată
  • Se omogenizează uşor

Prezentare Generala:
Iluminează, subliniază şi accentuează frumuseţea ochilor cu fardurile de pleoape Sonya Eyeshadow.
Disponibile într-o gamă completă de 24 de nuanţe, de la sclipirea sidefată a perlelor la catifelarea culorilor mate. Se pot etala pe pleoape în diferite grade şi tonuri, în degradeuri clar-diafane sau accentuat-dramatice.

Ingrediente:
Talc, cetearilizononanoat, stearoxidimeticon, acetat de cetil, alcool de  lanolină acetilată, lanolat de izopropil, ulei din seminţe de soia (Glycine soja), extract din frunză de Aloe barbadensis, extract de alge, etoxidiglicol, BHA, metilparaben, propilparaben, triclosan. [+/- (poate conţine): mică, dioxid de titan (CI 77891), oxizi de fier (CI 77491, 77492, 77499), Yellow 5 Lake (CI 19140), Blue 1 Lake (CI 42090), Ultramarines (CI 77007), oxid verde de crom (CI 77288), hidroxid verde de crom (CI 77289), ferocianidă ferică (CI 77510), violet de mangan (CI 77742), oxiclorură de bismut (CI 77163), carmin (CI 75470) ].





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu