vineri, 1 aprilie 2011

Suplimente Alimentare

Forever Echinacea Supreme




  • Sprijină funcţiile sistemului imunitar
  • Conţine rădăcină de Hydrastis canadensis şi extract din seminţe de struguri
  • Contribuie la menţinerea sănătăţii.
Prezentare Generala:
Echinacea are o tradiţie îndelungată în cultura indienilor din ţinuturile Americii de Nord, care o preferau pentru menţinerea sănătăţii în timpul iernii. În acest scop, indienii aplicau cataplasme cu rădăcină, şi consumau ceaiuri de Echinacea. Planta a fost foarte folosită în America până în anii ’40, iar europenii, care au descoperit-o în anii ’30, o folosesc constant şi intens şi astăzi.
Botaniştii au numit-o Echinus (arici de mare) pentru a descriecentrul florii, în formă de con ghimpos. Zona sa de origine este vestul mijlociu al SUA, din vestul statului Pennsylvania până în Kansas şi spre sud până în nordul statului Texas.
Sute de studii ştiinţifice au dovedit că Echinacea sprijină funcţiile sistemului imunitar. Recent, a fost descoperit mecanismul prin care acţionează Echinacea. Unul dintre primii factori de apărare ai organismului este reprezentat de o substanţă denumită acid hialuronic (AH). AH se găseşte în spaţiile intercelulare având rol de liant al celulelor. Există o enzimă, numită hialuronidaza, care atacă AH printr-un mecanism încă incomplet elucidat. Drept urmare, AH îşi pierde rapid consistenţa de gel, iar liantul îşi pierde eficacitatea. Când enzima reuşeşte să distrugă integritatea barierei formată de AH, are de suferit funcţia imunitară. S-a dovedit că Echinacea împiedică enzima să dizolve AH.
Forever Echinacea Supreme conţine cele mai valoroase varietăţi de Echinacea (purpurea şi angustifolia),  rădăcină de Hydrastis canadensis şi extract din seminţe de struguri pentru beneficii maxime.

Ingrediente:
Amestec brevetat  de Echinacea angustifolia (rădăcină), Echinacea purpurea (planta întreagă), Hydrastis canadensis (rădăcină), Extract din seminţe de struguri
ALTE INGREDIENTE: Celuloză, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu şi hidroxipropil metilceluloză.
CONŢINUT: 60 tablete

Administrare:
1 tabletă de 2 ori pe zi. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă consumarea produsului în ciclu de 4 – 8 săptămâni, apoi 2 săptămâni de pauză înainte de reluarea administrării.




Forever Argi+




  • L-arginina este cunoscută ca "molecula miracol"
  • Amestecul de fructe brevetat adaugă produsului beneficii antioxidante
  • Favorizează producerea oxidului nitric în organism
Acest produs nu este un medicament deoarece nu a fost conceput pentru a fi utilizat in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu face obiectul evaluarilor FDA. Pentru orice urma de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

Prezentare Generala:
L-ARGININA este un aminoacid atât de puternic încât oamenii de ştiinţă îl mai numesc şi "molecula miracol". Şi nu fără motiv, pentru că organismul nostru converteşte L-arginina în oxid nitric, substanţă care sprijină o bună circulaţie a sângelui. Fluxul sanguin îmbunătăţit contribuie la o tensiune arterială normală şi, în general, la sănătatea sistemului cardiovascular.
Câteva dintre beneficiile aportului de L-arginină pentru organism
  • menţine tensiunea arterială la un nivel normal
  • îmbunătăţeşte starea generală de sănătate a aparatului cardiovascular
  • îmbunătăţeşte funcţia imunitară
  • contribuie la creşterea masei musculare
  • are rol în creşterea şi refacerea oaselor şi a ţesuturilor
  • îmbunătăţeşte metabolismul grăsimilor şi al glucozei
  • îmbunătăţeşte funcţia sexuală masculină
  • contribuie la eliberarea hormonilor anti-îmbătrânire
Cu atât de multe beneficii nu-i de mirare că L-arginina este atât de apreciată. Noul ARGI+ vă furnizează toate avantajele L-argininei, şi în plus:
• bunătatea rodiei – binecunoscută pentru puternicele sale proprietăţi antioxidante
• extract de vin roşu – pentru a menţine colesterolul la un nivel normal în organism
• coajă de strugure şi extracte din fructe de pădure pentru sănătatea sistemului cardiovascular şi sprijinirea funcţiei imunitare a organismului

Împreună, toate aceste ingrediente creează un supliment alimentar de ultimă generaţie care favorizează o mai bună sănătate a întregului organism. Doar o măsură de ARGI+ amestecată cu apă sau băutura ta favorită pe bază de aloe va îmbunătăţi performanţa fiecărui sistem din organism. 
Adaugă sănătate în dieta familiei tale cu ajutorul puterii L-argininei.

Administrare:
Amestecaţi o măsură de ARGI+ cu aproximativ 226 mililitri de apă sau băutura dvs. favorită pe bază de aloe şi consumaţi o dată pe zi.




CardioHealth




  • Special conceput pentru a se dizolva uşor în Aloe Vera Gel
  • Furnizează coenzima Q10, necesară desfăşurării funcţiilor de bază la nivel celular
  • Conţine extracte botanice, minerale, lecitină şi vitamine antioxidante

Prezentare Generala:
Forever CardioHealth cu coenzima Q10, iată un supliment alimentar special realizat pentru a se dizolva în paharul tău cu Aloe Vera Gel şi pentru a furniza trei nutrienţi importanţi pentru menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular. Forever CardioHealth cu coenzima Q10 întreţine nivelul optim al homocisteinei, acoperă necesarul de coenzimă Q10 pe care îl presupune funcţionarea celulară eficientă şi furnizează substanţe antioxidante importante pentru sănătatea inimii. Aceste ingrediente valoroase contribuie în mod global la menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular.
Coenzima Q10 este o enzimă produsă în organism, fiind necesară desfăşurării normale a proceselor biochimice din celule, implicit cele cardiace şi cele vasculare. Pe măsura înaintării în vârstă s-a raportat scăderea semnificativă a nivelului ei în organism, iar carenţa apare chiar atunci când avem cea mai mare nevoie de coenzima Q10!
Forever CardioHealth cu coenzima Q10 furnizează exact cantitatea suplimentară de coenzima Q10 de care are nevoie organismul tău.
O altă cale prin care produsul ameliorează funcţionalitatea aparatului cardiovascular este legată de menţinerea unui nivel sanguin optim al homocisteinei. Vitaminele complexului B prezente în Forever CardioHealth (respectiv vitaminele B6, B12 şi acidul folic) şi-au demonstrat rolul în menţinerea nivelului homocisteinei la valori scăzute, iar această conversie către valori mici este benefică pentru sănătatea inimii şi buna funcţionare a vaselor sanguine. De asemenea, Forever CardioHealth conţine o selecţie de extracte botanice (din seminţe de struguri, turmeric, Boswellia serrata, frunze de măslin), despre care studiile au arătat că sunt benefice pentru sănătatea aparatului cardiovascular.  
Pe lângă toate aceste ingrediente, în formula produsului au mai fost incluse substanţe minerale precum magneziu şi crom, importante pentru sănătatea inimii, lecitină (recunoscută pentru efectul de “lubrifiere” vasculară şi de mobilizare a lipidelor, cu rol de prevenire a depunerii lor în pereţii vaselor) şi vitaminele C şi E, puternic antioxidante.
Iar acum toată bogăţia acestei formule se poate combina cu primul pahar cu Aloe Vera Gel pe care îl veţi consuma, pentru a-i spori beneficiile oferite de miraculoasele frunze de aloe. Turnaţi conţinutul plicului în pahar, amestecaţi uşor şi savuraţi, iar inima dumneavoastră vă va mulţumi!

Ingrediente:
Vitamina C (acid ascorbic), Vitamina C (acid ascorbic),Vitamina E (tocoferoli), Vitamina B6 (hidroclorură de piridoxină), Folaţi (acid folic), Vitamina B12 (cianocobalamină), Magneziu (citrat de magneziu), Crom (clorură de crom), Coenzima Q10, Extract din seminţe de struguri, Extract de turmeric (Curcuma longa), pulbere (rădăcină), Extract de Boswellia (Boswellia serrata) (răşină), Extract din frunze de măslin, Lecitină din soia, Vitamina E (tocoferoli), Vitamina B6 (hidroclorură de piridoxină), Folaţi (acid folic), Vitamina B12 (cianocobalamină), Magneziu (citrat de magneziu), Crom (clorură de crom), Coenzima Q10, Extract din seminţe de struguri, Extract de turmeric (Curcuma longa), pulbere (rădăcină), Extract de Boswellia (Boswellia serrata) (răşină), Extract din frunze de măslin, Lecitină din soia                                 
Alte ingrediente: Fructoză, celuloză microcristalină, dioxid de silicon. Conţine soia.
CONŢINUT: un pliculeţ conţine 3.5 grame.

Administrare:
Doza recomandată zilnic :1 plic




Forever Ginkgo Plus






  • Creşte afluxul de sânge către creier
  • Favorizează circulaţia sângelui
  • Creşte energia organismului
  • Conţine ingrediente vegetale cu efect tonic care acţionează în sinergie cu binefacerile oferite de ginkgo
  • Raportul frunze/extract este de 50:1
Prezentare Generala:
Întreţineţi-vă creativitatea cu Ginkgo biloba, legendarul “tonic al creierului”, ale cărui proprietăţi sunt cunoscute de peste cinci milenii! Forever Ginkgo Plus este o combinaţie unică de patru plante originare din China. Extractului  din frunze de Ginkgo biloba, ingredientul principal, i-au fost asociate trei alte renumite ingrediente vegetale:  Ganoderma din ciuperci Reishi, fructe de Schizandra şi Remediul Fo-ti.
Se cunoaşte faptul că Ginkgo este cea mai veche specie de arbori care a supravieţuit. Acest arbore trăieşte incredibil de mult (chiar peste 1.000 de ani) şi este extrem de rezistent faţă de ciuperci şi insecte. Ginkgo biloba este unul din cele mai cunoscute suplimente nutritive în Europa şi America de Nord.
Extractul din frunze de ginkgo conţine flavonoide şi terpenoide care cresc rezistenţa capilarelor, având şi proprietăţi antioxidante. S-a dovedit că ginkgo îmbunătăţeşte circulaţia cerebrală, ceea ce îl face un remarcabil “tonic al creierului”.

Ingrediente:
Extract de Ginkgo biloba, pulbere (frunză), Reishi (Ganoderma lucidum), Schizandra (wu-wei-zi: Schisandra chinensis), Remediul Fo-ti (he-shou-wu: Polygonum multiflorum)
ALTE INGREDIENTE: Celuloză microcristalină, fosfat tricalcic, celuloză, acid stearic, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu.
CONŢINUT: 60 tablete

Administrare:
1 tabletă de 2 ori pe zi.
Notă: Ginkgo Plus este contraindicat în perioada de sarcină sau alăptare şi copiilor sub şase ani.




Forever Multi-Maca




  • Cunoscut ca stimulent sexual al incaşilor
  • Poate favoriza libidoul, vitalitatea şi energia
Prezentare Generala:
Maca (Lepidium meyenii) este o plantă anuală ce se cultivă în ţinutul muntos din centrul statului Peru. Rădăcina comestibilă, asemănătoare cu ridichea, reprezintă pentru localnici un nutritiv important.
În Peru, Maca este venerată de peste 2.000 de ani. Legenda spune că războinicii consumau Maca înainte de a merge la luptă pentru a căpăta forţă şi rezistenţă. Conchistadorii spanioli au numit-o “stimulentul sexual al incaşilor”. Astăzi Maca este cunoscută ca “ginseng peruvian”. Studii recente arată că ar favoriza libidoul, potenţa sexuală şi energia.
Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-şi menţine vitalitatea, a preveni oboseala şi a atenua efectul stresului. Femeile din  Peru consumă Maca de la vârsta de trei ani şi rămân puternice, fertile, productive şi au o vitalitate imensă până la vârste înaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru un rezultate maxime, trebuie consumată zilnic.
Rădăcina uscată de Maca are o valoare nutritivă mare, similară cu cea a cerealelor (orez, grâu). Conţine 60% carbohidraţi, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale şi 2,2% lipide. Efectul benefic al plantei asupra funcţiei sexuale pare a se datora conţinutului mare de proteine şi substanţe nutritive vitale. O mare parte din proteine se găseşte sub formă de aminoacizi, indispensabili desfăşurării mai multor funcţii ale organismului, inclusiv celor sexuală şi de reproducere. De asemenea, aminoacizii sunt necesari în sinteza hormonilor şi joacă un rol major în procesul de stimulare sexuală şi performanţă fizică în timpul actului sexual. Principalii aminoacizi necesari pentru sinteza hormonilor sunt fenilalanina, tirozina şi histidina – toţi trei fiind prezenţi în Maca în cantităţi semnificative. Maca conţine, de asemenea, arginină - un alt aminoacid cu rol major în susţinerea fertilităţii bărbaţilor.
Forever Multi-Maca combină legendara Maca peruviană cu alte produse vegetale puternice şi o serie de compuşi selectaţi cu atenţie, rezultând unul dintre cele mai reuşite suplimente de acest gen.

Ingrediente:
Maca (rădăcină), Tribulus terrestris (fruct), Muira puama (rădăcină), Catuaba (scoarţă), L-arginină, Saw Palmetto (fruct),Pygeum africanum (scoarţă), Co-enzima Q-10, Extract de soia
ALTE INGREDIENTE: Celuloză microcristalină, citrat de calciu, acid stearic, croscarmeloză sodică, gumă de guar, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, dextrină, dextroză, lecitină, carboximetilceluloză sodică, citrat de sodiu. Conţine soia.
CONŢINUT: 60 tablete

Administrare:
2 tablete pe zi.




Forever A-Beta-CarE




  • Benefic sănătăţii pielii
  • Favorizează circulaţia sanguină
  • Antioxidant puternic
Prezentare Generala:
Forever A-Beta-CarE este un produs esenţial ce combină vitaminele A (beta-caroten) şi E, plus seleniu, un antioxidant mineral. Antioxidanţii sunt vitali în lupta împotriva radicalilor liberi (molecule ce provin din poluanţi, ajung în organism şi deteriorează celulele sănătoase).
Vitamina A este importantă pentru menţinerea acuităţii vizuale, creşterea oaselor, reproducere şi diviziune celulară, având, totodată, un rol important în menţinerea integrităţii epiteliilor ochiului, tractului respirator, urinar şi intestinal. Forever A-Beta-CarE este un supliment nutritiv astfel formulat, încât să furnizeze organismului vitamina A sub formă de beta-caroten. Organismul transformă beta-carotenul în vitamina A la nivelul intestinului subţire în timpul digestiei sau la nevoie, excluzând riscul supradozării cu vitamina A care, în doze prea mari, devine toxică.  Beta-carotenul este şi un antioxidant, la fel ca vitamina E şi seleniul.
Vitamina E, o vitamină liposolubilă, este un excelent supliment pentru sănătatea pielii. De asemenea, vitamina E protejează vitamina A şi acizii graşi esenţiali din celulele organismului faţă de oxidare şi previne distrugerea ţesuturilor.
Seleniul, un microelement, este unul dintre cei mai puternici nutrienţi cu proprietăţi antioxidante, acţionând sinergic cu vitamina E şi beta-carotenul. Este benefic în menţinerea sănătăţii pielii,
părului şi acuităţii vizuale. Cercetări recente arată că seleniul este important pentru sănătatea bărbaţilor.
Această combinaţie de nutrienţi, disponibili într-un singur produs uşor de administrat, contribuie în mod esenţial la menţinerea stării de sănătate.

Ingrediente:
Vitamina A, Vitamina E, Seleniu, ulei rafinat din boabe de soia, D-alfa-tocoferol, gelatină, glicerină, ceară de albine, apă distilată, pulbere de rozmarin, ulei de morcovi, lecitină din soia, extract de roşcove, beta-caroten şi L-selenometionină. Conţine soia
CONŢINUT: 100 capsule gelatinoase

Administrare:
1 capsulă de 2 ori pe zi.




Nature-Min




  • Conţine microelemente ce provin din depozitele naturale din adâncul mărilor
  • Asociere perfectă de substanţe minerale în fiecare tabletă
  • Mineralele îndeplinesc numeroase roluri, de la reglarea balanţei hidroelectrolitice la activarea genelor şi hormonilor
Prezentare Generala:
Cu Nature-Min, organismul tău va putea beneficia acum de nutrienţi extraşi din adâncul mărilor. 4% din masa corpului este constituită din minerale, pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obţine din hrană sau suplimente alimentare.
Forever Nature-Min este o formulă avansată, ce reuneşte forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbţie maximă. Produsul oferă minerale şi microelemente în proporţii perfect echilibrate, pentru eficienţă maximă. Utilizând forme minerale chelatate, obţinute în urma sedimentării plantelor şi animalelor marine pe fundul mărilor, produsul Nature-Min furnizează majoritatea mineralelor existente în corpul uman.
Mineralele îndeplinesc trei funcţii :
1.  Unele, cum ar fi calciul, fosforul şi magneziul, sunt constituenţi ai oaselor şi dinţilor.
2.  Altele, sub formă de săruri solubile, contribuie la controlul compoziţiei fluidelor şi celulelor.
3.  Fierul şi hemoglobina îndeplinesc alte sarcini vitale. Ele colaborează cu enzimele şi proteinele, substanţe necesare producerii şi eliberării de energie.
Forever Nature-Min este o excelentă cale de a furniza organismului mineralele şi microelementele de care are nevoie, pentru un stil de viaţă  sănătos şi echilibrat.

Ingrediente:
Calciu (fosfat dicalcic), Fier (fumarat feros), Fosfor(fosfat dicalcic), Iod (iodură de potasiu), Magneziu (oxid de magneziu), Zinc (sulfat de zinc), Seleniu (selenometionină), Cupru (gluconat de cupru), Mangan (gluconat de mangan), Molibden (molibden chelatat cu aminoacizi), Vanadiu (vanadiu chelatat cu aminoacizi) 
ALTE INGREDIENTE: Sediment mineral marin, croscarmeloză sodică, acid stearic.
Conţine cochilii de crustacee (crevete, crab, homar).
CONŢINUT: 180 tablete

Administrare:6 tablete pe zi.




Forever Absorbent-C




  • Tărâţele de ovăz favorizează absorbţia vitaminei C
  • Antioxidant puternic
  • Contribuie la sănătatea pielii
  • Nu conţine zahăr, conservanţi, amidon sau coloranţi artificiali
Prezentare Generala:
Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sănătatea. Ştiinţa ne oferă azi o întreagă listă cu beneficiile aduse de cea mai utilizată vitamină.
  • Antioxidant puternic, face parte din sistemul de apărare al organismului faţă de efectele nocive ale radicalilor liberi.
  • Supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular.
  • Necesar pentru menţinerea integrităţii ţesutului conjunctiv.
Vitamina C este hidrosolubilă. Întrucât corpul uman nu are capacitatea de a produce vitamina C, ea trebuie luată din hrană sau suplimente precum Forever Absorbent-C.
Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este mai mult decât evident. Cercetările arată că o ţigară distruge 25 mg de vitamina C. Stresul, medicamentele şi factorii poluanţi din mediul înconjurător sărăcesc organismul de această vitamină. Urmările deficienţei sunt fragilitatea vaselor capilare şi sângerarea gingiilor.
Pentru a ne asigura că cele 60 mg de vitamina C dintr-o tabletă sunt absorbite complet, am adăugat 500 mg de tărâţe de ovăz, ce conţin fibre vegetale cu solubilitate crescută. Cercetările arată că fibrele solubile pot contribui la menţinerea nivelul colesterolului din sânge în  limite normale.
Absorbent-C cu tărâţe de ovăz este un supliment nutritiv excepţional, ce combină două substanţe nutritive vitale. Compoziţia produsului, elaborată printr-un procedeu unic, reprezintă un sistem de livrare eficace a vitaminei, prin care organismul poate să dispună de întreaga cantitate de vitamina C din fiecare tabletă. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru menţinerea sănătăţii.

Ingrediente:
Vitamina C     60 mg      

INGREDIENTE: Tărâţe de ovăz, sorbitol pulbere, miere, acid ascorbic, acid stearic, aromă naturală de portocale, bioflavonoide din citrice, pulbere din fruct de papaya, dioxid de siliciu.

CONŢINUT: 100 tablete (fiecare tabletă conţine 60 mg vitamina C)

Administrare:
1 tabletă de 3 ori pe zi.




Forever Lycium Plus




  • Antioxidant puternic
  • Sursă valoroasă de fitonutrienţi
  • Benefic văzului şi pielii
  • Tonic puternic
Prezentare Generala:
Fruct chinezesc utilizat de secole, lycium-ul favorizează menţinerea sănătăţii tenului, a vitalităţii şi acuităţii vizuale. Forever Lycium Plus este un supliment nutritiv conceput ca sursă de antioxidanţi, bioflavonoide şi alţi fitonutrienţi cu efecte benefice.
Bogat în aminoacizi (componente ale proteinelor) şi vitamine, lycium-ul este cunoscut în China ca un „tonic yin” cu multiple utilizări în medicina tradiţională.
Rădăcina de lemn-dulce, al doilea ingredient al produsului, este cea mai folosită plantă din medicina tradiţională chineză, având peste 150 de compuşi cu efecte benefice. Este cel mai frecvent utilizată ca adjuvant, principala sa calitate fiind aceea de a potenţa efectele benefice ale altor plante medicinale. Drept urmare,  rădăcina de lemn-dulce devine asociatul ideal pentru lycium.
Extractul flavonoidic din lemn-dulce este un concentrat ce se obţine din rădăcina plantei, printr-un procedeu care înlătură cea mai mare parte de glicirizină, substanţă foarte dulce care poate produce efecte secundare nedorite.
Conform celor mai recente studii, bioflavonoidele din lemn-dulce se numără printre cei mai puternici antioxidanţi cunoscuţi.

Ingrediente:
Extract de lycium, extract flavonoidic din lemn-dulce
ALTE INGREDIENTE: Celuloză microcristalină, celuloză, croscarmeloză sodică, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.
CONŢINUT: 100 tablete

Administrare:1 tabletă de 3 ori pe zi.




Forever Arctic-Sea






  • Acizii graşi Omega-3 susţin buna funcţionare a sistemului circulator
  • Acizii graşi Omega-3 şi Omega-9 contribuie la normalizarea nivelului colesterolului şi a numărului trigliceridelor din sânge.
  • Favorizează buna funcţionare a articulaţiilor
Prezentare Generala:
Acizii graşi sunt o grupă de nutrienţi vitali unei bune sănătăţi a organismului. Aceşti nutrienţi servesc mai multor funcţii, printre care şi aceleia de construcţie a membranelor celulare. De asemenea, organismul foloseşte acizii graşi la constituirea ţesutului adipos, necesar în cantităţi adecvate pentru a acoperi şi proteja organele interne, precum şi pentru a evita pierderea căldurii interne a corpului. Totuşi, nu toţi acizii graşi sunt benefici. Cercetările ştiinţifice afirmă că există o cauzalitate directă între consumul de acizi graşi saturaţi, prezenţi preponderent în grăsimile animale, şi nivelul ridicat al colesterolului şi riscul crescut de infarct miocardic. Acizii nesaturaţi din uleiuri vegetale nu au acest efect devastator.
Forever Living Products a formulat un supliment nutritiv de calitate superioară, pe baza celor mai recente cercetări în domeniul nutriţiei. Prin combinarea acizilor Omega-3 şi Omega-9, se obţine un supliment nutritiv sigur şi echilibrat, ce ajută la normalizarea nivelului colesterolului şi a numărului trigliceridelor din sânge. Forever Arctic-Sea Super Omega-3 este o realizare deosebită în domeniul suplimentelor nutritive, ce conţine atât ulei vegetal, cât şi de peşte, reunind beneficiile amândurora. Omega-3 este un acid gras esenţial polinesaturat ce se găseşte în somon şi alţi peşti. Omega-9 este un acid gras nesaturat ce se găseşte în anumite produse vegetale, cum ar fi uleiul de măsline.
Fiecare capsulă de Arctic-Sea conţine 225 mg EPA, 150 mg DHA şi 150 mg acid oleic, compuşi deficitari în majoritatea dietelor din occident. Beneficiile oferite de EPA şi DHA sunt susţinerea bunei funcţionări a sistemului circulator, menţinerea sănătăţii ochilor şi creierului şi contribuţia la buna funcţionare a articulaţiilor.

Ingrediente:
Acizi graşi Omega-3,  EPA (acid eicosapentaenoic), DHA(acid docosahexaenoic), Acid oleic (din ulei de măsline)

INGREDIENTE: Ulei natural de peşte, ulei de măsline, gelatină, glicerină, apă distilată, D-alfa tocoferol.
Conţine peşte (somon, anşoa, macrou, sardină).
CONŢINUT: 60 capsule gelatinoase

Administrare:1 capsulă de 3 ori pe zi, după mese.




Fields of Greens







  • Excelentă sursă de „hrană verde”
  • Bogat în substanţe minerale
  • Conţine clorofilă
Prezentare Generala:
Stilul modern de viaţă şi comoditatea alimentaţiei de tip „fast food” duc la neglijarea consumului de alimente proaspete, bogate în substanţe nutritive. Forever Living Products oferă o soluţie simplă „alimentaţiei comode” prin Fields of Greens. O singură privire asupra listei ingredientelor ne dezvăluie abundenţa de elemente nutritive, concepută special pentru a combate deficienţele nutritive ale alimentaţiei moderne.
Completaţi-vă dieta cu vitaminele, mineralele, proteinele, aminoacizii, enzimele, antioxidanţii şi clorofila care vă lipsesc. Fields of Greens combină iarba de orz (conţine potasiu, calciu, magneziu, fier, sodiu, cupru, fosfor, zinc şi mangan), iarba de grâu (conţine vitamine, minerale şi microelemente), lucerna(bogată în minerale, vitaminele A, B6, E şi K) şi ardeiul iute(pentru buna funcţionare a sistemelor circulator şi digestiv). De asemenea, am adăugat miere de albine – o sursă importantă de vitamine, minerale şi aminoacizi, pentru efectul energizant şi beneficiile aduse sănătăţii.

Ingrediente:
Iarbă de orz pulbere, Iarbă de grâu (Triticum aestivum) pulbere, Lucernă pulbere, Ardei iute pulbere
ALTE INGREDIENTE: Miere, sorbitol, stearat de magneziu, acid stearic, dioxid de siliciu. Conţine grâu.
CONŢINUT: 80 tablete

Administrare:1 tabletă de 2 ori pe zi.




Forever Garlic-Thyme




  • Antioxidant puternic
  • Capsule gelatinoase inodore
  • Apără organismul împotriva radicalilor liberi
  • Favorizează transformarea lipidelor în energie
Prezentare Generala:
Utilizarea usturoiului şi a cimbrului în alimentaţie datează de mii de ani. Un papirus din Egiptul Antic (1500 î.Hr.) menţionează 22 de utilizări curative ale usturoiului. Astăzi, ştiinţa ne dezvăluie modul de acţiune al acestor plante.
Forever Garlic-Thyme combină usturoiul şi cimbrul, doi antioxidanţi foarte puternici, într-un supliment nutritiv cu efecte benefice asupra menţinerii sănătăţii. Dacă usturoiul este tăiat sau zdrobit, enzimele sale întră în acţiune, producând un agent antioxidant puternic. Studiile au arătat că ceilalţi compuşi ai usturoiului sprijină procesele metabolice de transformare a lipidelor în energie şi apără organismul împotriva radicalilor liberi.
Capsulele gelatinoase inodore de Garlic-Thyme mai conţin ajoene (sulf organic) cu proprietăţi benefice pentru organism şi lecitină, care ajută la emulsionarea lipidelor. Usturoiul mai conţine germaniu, un microelement care poate stimula sistemul imunitar, şi seleniu, un microelement antioxidant.
Cimbrul conţine antioxidanţii tanin, fenol şi timol (saponine). Alte substanţe nutritive existente în Garlic-Thyme sunt potasiul, calciul, magneziul, complexul vitaminei B şi vitamina C.

Ingrediente:
Concentrat inodor de usturoi, lichid (căţel de usturoi) (echivalent a 1.000 mg de usturoi proaspăt), Cimbru pulbere (frunze)
ALTE INGREDIENTE: Ulei de rapiţă, gelatină, glicerină, lecitină, ceară de albine, apă distilată, extract de roşcove. Conţine soia.
CONŢINUT: 100 capsule gelatinoase

Administrare:1 capsulă gelatinoasă la fiecare masă.




Forever Kids




  • Culori şi forme amuzante pe care copiii le vor îndrăgi
  • Fără coloranţi şi conservanţi artificiali
  • Tablete masticabile
  • Fitonutrienţii sunt obţinuţi din legume proaspete de cea mai bună calitate, printre care broccoli, spanac, morcovi şi varză.
Prezentare Generala:
Forever Kids Chewable Multivitamins oferă copiilor substanţele nutritive de care au nevoie zi de zi. Amuzante şi delicioase, aceste multivitamine asigură atât adulţilor, cât şi copiilor de peste doi ani necesarul de vitamine şi minerale vitale, precum şi de fitonutrienţi care le pot lipsi din alimentaţie.
Fitonutrienţii sunt substanţe vegetale foarte folositoare ce se găsesc în legume şi fructe. Noile tehnici de prelucrare ne permit să emulsionăm, să deshidratăm şi să uscăm prin liofilizare fructele şi legumele proaspete, pentru a păstra elementele nutritive valoroase, precum vitaminele, mineralele şi enzimele necesare organismului. Rezultatul este o multivitamină cu gust delicios, masticabilă, amuzantă, o completare a seriei de suplimente nutritive oferite de Forever Living Products.
Produsul nu conţine zahăr, aspartam, coloranţi sau conservanţi artificiali, iar fitonutrienţii sunt obţinuţi din legume şi fructe cu valoare nutritivă ridicată: morcovi, vişine acerola, broccoli, spanac, varză, mere, afine, tomate şi citrice. Relaxaţi-vă savurând gustul natural, delicios, de portocale şi struguri.

Ingrediente:
Amestec brevetat: Extract din vişine Acerola, Pectină din mere, Broccoli pulbere, Varză pulbere, Morcov pulbere, Complex de bioflavonide din citrice, Concentrat de merişor, Spanac pulbere, Tomate pulbere; Vitamina A (acetat şi 50% beta-caroten), Vitamina C (acid ascorbic), Vitamina D (colecalciferol), Vitamina E (acetat de D-alfa tocoferil), Vitamina B1 (mononitrat de tiamină), Vitamina B2 (riboflavină), Niacină (niacinamidă), Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), Folaţi (acid folic), Vitamina B12 (cianocobalamină), Biotină, Acid pantotenic (pantotenat de calciu), Calciu (carbonat de calciu), Magneziu (oxid de magneziu), Zinc (oxid de zinc), Cupru (oxid de cupru), Mangan (gluconat de mangan)
ALTE INGREDIENTE: Sorbitol, xilitol, polietilenglicol, acid stearic, colorant natural albastru, dioxid de siliciu, arome naturale de portocale şi struguri, colorant natural portocaliu, stearat de magneziu, acid citric, etil celuloză, gumă de guar.
CONŢINUT:120 tablete

Administrare:
4 tablete pe zi pentru copii peste 4 ani şi adulţi; 2 tablete pe zi pentru copii între 2 şi 4 ani, sub supravegherea adulţilor.




Gin-Chia




  • Antioxidant puternic
  • Sursă valoroasă de proteine
  • Favorizează creşterea vitalităţii şi rezistenţei
  • Sprijină funcţia sistemului circulator
Prezentare Generala:
Două plante medicinale străvechi: chia aurie (Salvia columbariae) din vest şi ginseng din est, combinate pentru a crea un miracol modern – Forever Gin-Chia. Datorită acestei puternice combinaţii organismul va primi ceea ce a pierdut prin stilul de viaţă actual, agitat.
La începutul secolului trecut, chia aurie sau „jaleşul nord-american” era utilizată de indienii din sud-vestul SUA, pentru proprietăţile sale benefice sănătăţii. Dintre toate seminţele, cele de chia conţin cel mai mare procent de acizi graşi polinesaturaţi, acid alfa-linolenic şi linoleic (cca. 83,2%). Chia este o sursă importantă de acizi Omega-3, antioxidanţi şi fibre vegetale şi conţine mai multe proteine decât cerealele. Pentru comparaţie, seminţele de chia au 19-25%  proteine, grâul are 14%, porumbul 14%, orezul 8,5%, ovăzul 15,3% şi orzul are 9,2%. Mai mult, spre deosebire de celelalte, proteina din chia este completă, deoarece aminoacizii esenţiali se găsesc într-un raport echilibrat. Este şi un puternic antioxidant.
Ginseng-ul este un tonic legendar, ce-şi merită denumirea de „rege al tonicelor”. Conţine 11 saponine, drept pentru care este adaptogen (compus care-şi adaptează efectele în funcţie de necesităţile organismului). Ginseng-ul este, de asemenea, un antioxidant puternic.
Forever Gin-Chia conţine vitaminele A, B1, B2, C şi D, tiamină, riboflavină, calciu, fier, sodiu, potasiu, zinc, cupru, magneziu şi mangan. Această formulă creşte vitalitatea şi rezistenţa organismului şi sprijină funcţia sistemului circulator.

Ingrediente:
Ginseng oriental (Panax ginseng), Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus), Chia (Salvia columbariae) pulbere (seminţe), Vitamina C, Calciu
ALTE INGREDIENTE: Sorbitol, miere, fosfat tricalcic, gumă arabică, acid ascorbic, proteine izolate din soia, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu, acid stearic, aromă naturală de lămâie, ascorbil-palmitat, ardei iute. Conţine soia.
CONŢINUT: 100 tablete

Administrare:1 tabletă de 3 ori pe zi.




Forever Calcium




  • Formulă cu citrat de calciu combinat cu vitamina D şi magneziu
  • Uşor de digerat şi absorbit eficient
  • Doza zilnică asigură organismului cantitatea de calciu  recomandată în proporţie de 100%
Prezentare Generala:
Calciul este cea mai răspândită substanţă minerală din organism, reprezentând cca. 2% din masa corporală. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se găseşte în oase şi dinţi, iar restul în celulele nervoase, sânge, ţesuturi şi fluide. Asociat de mult timp cu creşterea şi rezistenţa oaselor şi dinţilor, calciul este de asemenea esenţial pentru coagularea sângelui şi transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muşchi şi pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Conform statisticilor oficiale din SUA, 75% dintre americani nu consumă cantitatea zilnică recomandată de calciu.
Calciul este cel mai important mineral care ajută la creşterea rezistenţei oaselor. În special copiii şi adolescenţii au nevoie de un aport corespunzător de calciu în alimentaţie, deoarece în această perioadă se depozitează cantitatea maximă de calciu în oase. De aceea, un aport corespunzător de calciu în această perioadă poate preveni problemele osoase de la maturitate, când masa osoasă începe să se reducă. Aportul suficient de calciu în copilărie este important deoarece vârful de masă osoasă şi de conţinut de calciu al scheletului este atins în adolescenţă. Fetele sunt mai expuse unui risc de fragilizare a oaselor la maturitate, ce poate duce în unele cazuri la afecţiuni cu invaliditate. Nivelul calciului din oase începe să scadă la adulţii tineri, iar procesul continuă odată cu înaintarea în vârstă, mai ales la femei. Dieta cu un conţinut adecvat de calciu poate să minimalizeze aceste pierderi. O dietă bogată în calciu determină organismul să ardă mai multe lipide şi să reducă stratul de grăsime produs de organism.
Estimările arată că între 30 şi 50 de milioane de americani prezintă intoleranţă la lactoză.
Aceştia nu pot digera lactoza, o glucidă naturală găsită în lapte şi produse lactate, drept pentru care nu consumă suficiente produse lactate pentru a-şi acoperi necesarul de calciu. Pentru cei care nu tolerează lactoza sau nu agreează lactatele, suplimentele cu calciu sunt o alternativă.  Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru că se dizolvă uşor în stomac şi este absorbit eficient.
Forever Calcium este o formulă cu conţinut ridicat de citrat de calciu, care furnizează organismului necesarul zilnic recomandat de calciu, în proporţie de 100%. Doza zilnică de Forever Calcium, cu aromă plăcută de vanilie,  conţine 1.000 mg calciu în asociere cu vitamina D şi magneziu, doi compuşi esenţiali pentru a maximiza absorbţia calciului. Două tablete la micul dejun şi două la cină constituie o cale uşoară şi eficientă de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida ţesutul osos.

Ingrediente:
Fosfat dicalcic, acid stearic, croscarmeloză sodică, stearat de magneziu, extract de soia, acid citric, hidroxipropil metilceluloză, arome naturale.
CONŢINUT: 90 tablete

Administrare:
3- 4 tablete pe zi.




Forever Vision




  • Conţine extract de afine negre, luteină şi zeaxantină 
  • Contribuie la menţinerea acuităţii vizuale
  • Pentru menţinerea vederii, pentru viitorul ochilor tăi
Prezentare Generala:
Văzul este de nepreţuit… iar unii consideră că este de la sine înţeles să  poţi vedea. Ne completăm permanent dieta cu suplimente nutritive care să ne aducă o stare de bine, dar avem tendinţa de a neglija sănătatea ochilor ca parte a sănătăţii noastre.
Forever Vision este un supliment nutritiv ce conţine extract de afine negre, luteină, zeaxantină, antioxidanţi puternici şi alte substanţe nutritive. Afinele negre asigură o bună acuitate vizuală şi ameliorează circulaţia sanguină la nivelul ochilor. Luteina, un carotenoid ce se găseşte în numeroase legume şi fructe, contribuie la protejarea retinei. Zeaxantina şi astaxantina  sunt doi carotenoizi importanţi pentru menţinerea sănătăţii maculei retiniene.
Doar  2 tablete de Forever Vision pe zi te vor ajuta să îţi menţii vederea timp îndelungat! O cale uşoară pentru a vedea limpede şi clar în viitor, pentru viitorul ochilor tăi!   

Ingrediente:
Extract de afine negre standardizat în 25% antocianidine (Vaccinium myrtillus), Cisteină (n-Acetil cisteină) Extract de crăiţe (Tagetes erecta), Luteină 5%, Zeaxantină 17%, Astaxantină 2% (din microalge) 10 mg, Resveratrol 20%, (Polygonum cuspidatum) rădăcină, Vitamina A (sub formă de betacaroten), Vitamina C (acid ascorbic), Vitamina E (succinat de d-alpha tocoferil), Zinc (citrat de zinc), Cupru (gluconat de cupru).
ALTE INGREDIENTE: Fosfat dicalcic, celuloză microcristalină, croscarmeloză sodică, acid stearic, dioxid de siliciu.
CONŢINUT: 60 tablete
Administrare:2 tablete pe zi.


Forever Active Probiotic





  • Ajută la menţinerea unui sistem digestiv sănătos
  • Îmbunătăţeşte absorbţia substanţelor nutritive şi sprijină funcţia imunitară
  • Combinaţie unică de 6 varietăţi de microbi benefici
  • Nu necesită refrigerare
Prezentare Generala:
Microbii sunt microorganisme vii care există în corpul uman având un rol bine determinat în starea generală de sănătate. În timp ce unii microbi sunt dăunători, cea mai mare parte a lor sunt benefici pentru organism. Aceste „bacterii bune” sunt numite „probiotice”. Termenul provine din limba greacă şi înseamnă „pentru viaţă”. Forever Living Products cunoaşte rolul important pe care microbii benefici îl au pentru sănătatea omului, precum şi nevoia de a suplimenta această  cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice. Creat pentru a promova un sistem digestiv sănătos, Forever Active Probiotic, sub forma unor capsule mici, uşor de înghiţit, ajută la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvată şi stilul dezordonat de viaţă, care pot conduce la o scădere a numărului probioticelor naturale din organism. Forever Active Probiotic acţionează în principal la nivelul colonului, unde ajută procesul de digestie şi eliberarea substanţelor nutritive în vederea absorbţiei. De asemenea, contribuie la procesul de creştere şi dezvoltare, prin menţinerea sănătăţii şi echilibrului organismului.
Întrucât probioticele sunt organisme fragile, Forever Active Probiotic se bazează pe o tehnologie de încapsulare unică, patentată, care le protejează şi apoi eliberează combinaţia unică de şase tipuri de microbi numai după ce aceştia ajung la destinaţia dorită, intestinul gros. Probioticele din compoziţia produsului Forever Active Probiotic provin din Lactobacillus şi Bifidobacterium genera; varietăţile sunt următoarele: Lactobacillus Acidophilus – inhibă organismele nedorite şi ajută la prevenirea multiplicării şi colonizării lor. Bifidobacterium Longum - neutralizează bacteriile dăunătoare pentru a ajuta la reducerea frecvenţei afecţiunilor gastrointestinale. Bifidobaterium Lactis – ajută la scăderea pH-ului organismului şi inhibă creşterea bacteriilor nocive.
Lactobacillus Rhamnosus – ajută la protejarea tractului intestinal, astfel încât microorganismele nedorite să nu aibă condiţii propice de dezvoltare.
Lactobacillus Bulgaricus – ajută la menţinerea curăţeniei şi echilibrului intestinului subţire.
Lactobacillus Plantarum – conservă substanţele nutritive esenţiale, vitaminele şi antioxidanţii pentru a ajuta la contracararea efectelor substanţelor nocive din hrană.
Forever Active Probiotic este singurul produs de pe piaţă ce conţine 6 tipuri diferite  de probiotice şi nu necesită refrigerare.
Este foarte important de precizat că Forever Active Probiotic acţionează sinergic cu gelul nostru patentat, Aloe Vera Gel. Aloe acţionează ca un „prebiotic”, care susţine procesul de creştere a probioticelor şi le oferă un mediu ideal de acţiune. Aşadar, pentru un sistem digestiv sănătos, o absorbţie mai bună a substanţelor nutritive şi funcţie imunitară întărită, adăugaţi Forever Active Probiotic la cura dumneavoastră zilnică de suplimente nutritive.

Ingrediente:
Amestec brevetat Probiotic 1 miliard cfu L. acidophilus,  B. longum, B. lactis, L. rhamnosus, L. bulgaricus, L. plantarum
ALTE INGREDIENTE: Ulei de palmier, gelatină, glicerină, lecitină din soia, pectină, colorant caramel. Conţine soia.
CONŢINUT: 30 capsule perlate

Administrare:1 capsulă pe zi înghiţită cu apă, pe stomacul gol sau la 2 ore după masă. Capsulele se înghit întregi. A nu se mesteca sau zdrobi.




Forever Active HA



  • Lubrifiază articulaţiile şi hidratează pielea
  • Formulă unică de acid hialuronic cu masă moleculară mică
  • Conţine ghimbir şi şofran, benefice pentru funcţionarea normală a articulaţiilor
Prezentare Generala:
Forever Active HA este o formulă unică ce furnizează acid hialuronic cu masă moleculară mică, cu proprietăţi hidratante şi lubrifiante, plus ulei de ghimbir şi şofran. Datorită acestei formule, Forever Active HA este unul dintre cele mai performante suplimente nutritive de pe piaţă, destinat lubrifierii articulaţiilor şi hidratării pielii.
Acidul hialuronic (AH) este o proteină specifică pe care organismul uman o produce pentru a lubrifia şi proteja articulaţiile şi muşchii, dar şi pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanată. Pe măsura trecerii anilor, organismul uman produce din ce în ce mai puţin AH. Din acest motiv, odată cu înaintarea în vârstă, articulaţiile nu vor mai beneficia de lubrifierea necesară, iar pielea va căpăta un aspect aspru şi uscat. Până de curând, AH trebuia administrat injectabil, deoarece în stare naturală nu se absoarbe pe cale digestivă. În prezent, graţie tehnologiei Injuv®, AH devine posibil de administrat pe cale orală. Pe de altă parte, pentru buna funcţionare a articulaţiilor, chinezii folosesc de secole ghimbirul şi şofranul.
Acidul hialuronic cu masă moleculară mică, uleiul de ghimbir şi şofranul prezente în Forever Active HA vor face ca articulaţiile dvs. să funcţioneze „ca unse”!

Ingrediente:
Complex Injuv® de AH  (eliberează 9% acid hialuronic cu masă moleculară mică, obţinut din hialuronat de sodiu), Ulei de ghimbir (Zingiber officinale) (rădăcină), Şofran(Curcuma longa), pulbere (rădăcină) (95% curcumină)                   

ALTE INGREDIENTE:
Ulei din seminţe de soia, gelatină, glicerină, ceară galbenă de albine, maltodextrină, apă distilată, oxid de zinc, lecitină.
Conţine soia.
CONŢINUT:
60 capsule gelatinoase
Administrare:2 capsule gelatinoase pe zi.


Forever Pro 6


  • Supliment alimentar destinat bărbaţilor.
  • Conţine licopină, un antioxidant foarte puternic.
  • Contribuie la menţinerea sănătăţii prostate
Prezentare Generala:
Forever Pro 6 este o combinaţie de şase vitamine, minerale şi extracte vegetale, destinată  menţinerii sănătăţii  prostatei. Prostata este o glandă de mărimea unei nuci, localizată sub vezica urinară. În numeroase cazuri s-a dovedit utilă consumarea  suplimentelor alimentare de către bărbaţii de peste 40 de ani, pentru  efectul  benefic al acestora asupra sănătăţii prostatei.
Extractele de Saw palmetto şi Pygeum conţin acizi graşi esenţiali şi steroli care contribuie la funcţionarea normală a prostatei. Vitamina E, seleniul şi licopina sunt antioxidanţi puternici care ajută la menţinerea funcţiei normale a prostatei, contracarând la nivel celular efectele pe care radicalii  liberi le au asupra ţesutului glandular. Beta sitosterolul contribuie la menţinerea sănătăţii prostatei, precum şi la menţinerea nivelului colesterolului în limite normale.
Prin combinarea acestor ingrediente şi reunirea lor sub forma unei tablete uşor de administrat, Forever Living Products a creat unul dintre cele mai puternice suplimente alimentare existente astăzi în lume destinate menţinerii sănătăţii prostatei!

Ingrediente:
Extract de Saw palmetto pulbere (fruct), Extract de Pygeum pulbere (scoarţă), Beta-sitosterol, fitosterol din şofrănaş (seminţe), Licopină (din extract de tomate, fruct), Vitamina E (acetat d-alfa tocoferil), Seleniu (selenit de sodiu).
ALTE INGREDIENTE: Fosfat de calciu, celuloză microcristalină, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu.
CONŢINUT: 90 tablete

Administrare:3 tablete pe zi.




Forever Pomesteen Power




  • Antioxidant foarte puternic
  • Amestec unic de sucuri şi extracte de fructe
  • Aromă exotică, pe care toată lumea o va îndrăgi
Prezentare Generala:
Specialiştii sunt unanim de acord că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi  starea noastră de bine. În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante, fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen). Forever Pomesteen Power răspunde tuturor acestor exigenţe, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate: rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri.
CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care  arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezintă o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare. Este foarte important de ştiut că toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, în special rodia şi mangostanul.
Sucul de rodie conţine mai mulţi polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde, sucul de merişor sau de portocale. În plus, constituie o sursă importantă de vitamine A, C, E şi fier.
Mangostanul este un fruct cunoscut în Asia. Gustul său deosebit a determinat-o pe regina Victoria să îl declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit "Regina fructelor". Valoarea sa CARO este ridicată, fiind foarte bogat în xantone. Xantonele reprezintă o familie de compuşi naturali cu proprietăţi antioxidante deosebite, prezenţi în fructe.

Ingrediente:
 Suc de rodie, suc de pere, suc de mangostan (Garcinia mangostana  L.), suc de zmeură, suc de mure, suc de afine şi extract din seminţe de struguri.
ALTE INGREDIENTE:
Sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei).
CONŢINUT: 473 ml

Administrare:30 ml zilnic sau după dorinţă, preferabil înainte de masă.




Forever Nature's18



  • 4 tablete vă oferă o cantitate de antioxidanţi echivalentă cu cea din 5 porţii de fructe şi legume.
  • Fructele şi legumele conţin antioxidanţi ce contribuie la menţinerea sănătăţii şi la susţinerea funcţiei imunitare, precum şi alte substanţe fitochimice.
  • Tablete masticabile, cu gust delicios, ideale pentru întreaga familie!
Prezentare Generala:
Reuşiţi să consumaţi cele cinci porţii de legume şi fructe recomandate pentru consumul zilnic? Conform recomandărilor Institutului Naţional de Cercetare a Cancerului din SUA, orice bărbat, femeie sau copil ar trebui să consume zilnic minimum cinci porţii de legume şi fructe. Acestea conţin antioxidanţi puternici ce contribuie  la menţinerea sănătăţii şi stimulează funcţia imunitară, precum şi alte substanţe fitochimice ce constituie o sursă importantă de nutrienţi de care organismul are nevoie.
Forever Living ştie că bunele  intenţii de a avea o alimentaţie echilibrată sunt, de cele mai multe ori, greu de realizat. Drept urmare, dorind să se asigure că voi şi familiile voastre vă veţi putea bucura de o alimentaţie sănătoasă, a creat Forever Nature’s 18, un amestec brevetat pe bază de fructe şi legume indispensabile pentru menţinerea sănătăţii.
Doar 4 tablete pe zi furnizează o cantitate de antioxidanţi echivalentă cu cea din 5 porţii de fructe şi legume: struguri, mere, afine, soc, merişor, zmeură şi extract din seminţe de struguri – toate acestea pentru a susţine funcţia imunitară, datorită conţinutului bogat în antioxidanţi. Rutozida, ce se găseşte în portocale, grapefruit, lămâi şi limete, contribuie la funcţionarea normală a articulaţiilor şi la sănătatea sistemului circulator, iar bananele, datorită conţinutului bogat în potasiu, ajută la menţinerea presiunii sanguine la valori normale. Morcovii, varza, conopida, ţelina şi fasolea verde conţin substanţe fitochimice care ajută organismul să lupte împotriva efectelor radicalilor liberi. Kiwi, prunele, ardeiul gras, dovleceii, pătrunjelul conţin vitamina C şi contribuie la buna desfăşurare a digestiei, dar şi la menţinerea sănătăţii ochilor.
Forever Nature’s 18, tablete masticabile cu gust plăcut, furnizează organismului necesarul zilnic de antioxidanţi proveniţi din fructe şi legume. Forever Nature’s 18 reprezintă modalitatea prin care Forever Living se asigură că, indiferent de provocările unei zile, cele 5 porţii de legume şi fructe bogate în antioxidanţi sunt mereu la îndemâna voastră.

Ingrediente:
Amestec brevetat:  Struguri (Vitis vinifera) (suc), măr (Malus pumila) (suc), extract de afine [standardizat la 1,5% antocianidine (Vaccinium corymbosum), fruct], extract de soc [standardizat la 4% antocianidine (Sambucus nigra), fruct], extract de merişor (Vaccinium macrocarpon), (fruct), banane (Musa sapientum) (fruct), extract de struguri [standardizat la 95% proantocianidine (Vitis vinifera), seminţe], rutozidă, extract de zmeură [standardizat la 4% acid elagic (Rubus chingii), fruct], varză (Brassica oleracea capitata) (partea aeriană), morcovi (Daucus carota sativa) (rădăcină), conopidă (Brassica oleracea botrytis) (partea aeriană), ţelină (Apium graveolens) (partea aeriană), fasole verde (Phaseolus vulgaris) (fruct), Kiwi (Actinidia chinensis) (fruct), lămâi verzi (Citrus aurantifolia) (fruct), pătrunjel (Petroselinum crispum) (frunze şi tulpină), prune (Prunus domestica) (fruct), ardei gras (Capsicum annuum) (fruct), dovlecei (Cucurbita pepo) (fruct).
ALTE INGREDIENTE: Dextroză, acid malic, acid stearic, dioxid de siliciu.
CONŢINUT: 120 tablete (necesare pentru 30 de zile).

Administrare:2 tablete de 2 ori pe zi.



















    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu